Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Oracle maakt HR-transformatie eenvoudiger met nieuwe Oracle HCM Cloud-oplossingen

Plaatsingsdatum 12-04-2016
Berichtdatum 12 april 2016

Op het Oracle HCM World-congres in Chicago introduceerde Oracle nieuwe toevoegingen aan het Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud-portfolio, die organisaties helpen bij het transformeren van HR. Met de nieuwe oplossingen kunnen HR-afdelingen moderne best practices invoeren, zoals uitgebreide selfserviceoplossingen die HR en werknemers helpen bij het oplossen van problemen. Een nieuwe werk-privéapplicatie helpt werknemers om voor hen geschikt vrijwilligerswerk te bepalen. En de geüpdatet zakelijke-leeroplossingen helpen organisaties in te spelen op de eisen van de digitale werknemer.
 
Veel organisaties stappen over naar de cloud om te voldoen aan HR-behoeften. Hierbij staan ze voor de uitdaging om werknemers kwalitatieve service te bieden en tegelijkertijd bedrijfskosten te verminderen. HR-afdelingen komen hierdoor onder druk te staan: niet alleen dienen ze slimme en interessante technologieën in te zetten, het doorvoeren van efficiëntie in zowel traditionele als moderne HR-processen moet ook niet vergeten worden. Oracle helpt HR-afdelingen nog beter tegemoet te komen aan deze eisen, en om te zorgen voor meer commitment bij HR-transformatie. Hiervoor heeft Oracle de Oracle HR Help Desk (HRHD) Cloud en My Volunteering (een nieuwe werk-privéapplicatie in het portfolio van Oracle) geïntroduceerd, en daarnaast een serie verbeteringen aan de Oracle Learning Cloud toegevoegd.
 
Integraal ontwikkeld binnen de Oracle HCM Cloud, maakt Oracle HRHD Cloud gebruik van dezelfde werkstromen, analytics, sociale mogelijkheden en een intuïtieve userinterface. Dit zorgt ervoor dat werknemers snel en eenvoudig de vereiste kennis opdoen via betere selfservicemogelijkheden. Oracle HRHD Cloud biedt een 360-gradenoverzicht van het personeelsbestand, met uitgebreide zoekmogelijkheden, dat HR-professionals helpt de werknemerservaring te personaliseren. Daarnaast biedt de nieuwe oplossing mogelijkheden voor casemanagement en escalatie, waarmee HR-professionals complexere kwesties kunnen oplossen. HRHD is hiermee een belangrijke nieuwe mogelijkheid die HR helpt om zijn werknemers service van hoge kwaliteit te bieden tegen lage kosten.
 
Door proces, innovatie en de werknemersgemeenschap te combineren, gaan Oracle’s Work Life Applications verder dan traditionele HR-applicaties bij het verbeteren van personeelsbeheer. My Volunteering helpt werknemers hun filantropische doelen te behalen door te bepalen welke vrijwilligersprojecten hun bedrijf ondersteunt, en hen snel te laten registreren voor deze initiatieven. Met applicaties als Career Development geeft Oracle HCM Cloud organisaties tips over welke vrijwilligersprojecten goed zouden passen bij de interesses van hun werknemers.
 
De Oracle Learning Cloud stelt werknemers op alle niveaus in staat om contextueel en in sociaal verband te leren, waar ze ook zijn. De laatste aanpassingen aan Oracle Learning Cloud bieden ondersteuning voor e-learningstandaarden als SCORM 1.2/2004, en nieuwe mogelijkheden om leercontent in te bedden in de context van bedrijfsprocessen. Oracle Learning Cloud bevat nu ook een Offline Mobile Learning-applicatie waarmee werknemers overal gebruik kunnen maken van trainingscontent.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Oracle
Internet URL http://www.oracle.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED