Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Integratie RADAR - eVerbinding nu beschikbaar

Plaatsingsdatum 03-05-2016
Berichtdatum 3 mei 2016

Als  accountants-, administratie- of belastingadvieskantoor kunt u nu met uw eigen RADAR facturatiepakket voorloper zijn met e-Factureren. Vanuit RADAR Facturatie kunt u nu écht e-Factureren! Elke factuur kan automatisch ingeschoten worden in de boekhouding van uw klant via onze partner eVerbinding. 

U kunt vanaf vandaag in RADAR geheel gratis de optie eVerbinding inrichten. U dient hiervoor uiteraard eerst een eVerbinding account aan te maken. Zodra u dit heeft kunt u met Snel Verbinden uw kenmerken van eVerbinding opnemen in RADAR.

Uiteraard voldoet RADAR aan de eisen van UBL 2.1.

De CRM gedachte dat de klant centraal staat is ook bij deze integratie weer van toepassing. U bepaalt bij elke klant of de factuur per post gaat, per mail of via eVerbinding.

RADAR is volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten die u nog beter in staat zullen stellen om “Ken uw klant” centraal te plaatsen. De integratie met verschillende pakketten  in de branche en uiteraard de Cloudapplicatie staan dit jaar bij RADAR op het vizier.

RADAR software ontwikkelt al meer dan 15 jaar een CRM-oplossing waarin relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie volledig is afgestemd op de accountancybranche.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, UBL, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Uren-, Tijdregistratie en declaraties
Bronvermelding RADAR software
Internet URL http://www.radarsoftware.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

De eerste keer: Het event van NU! [05-10-2018]

RADAR software AVG-module [26-04-2018]

Payt en RADAR software hebben hun krachten gebundeld [29-06-2017]

Dapas Software en RADAR software zijn een samenwerking aangegaan [15-06-2017]

Seminar eVerbinding RADAR software, 15 september 2016 [18-08-2016]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


Onerzoeksbureau GBNED