Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Rotterdamse advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals selecteert Legalsense als haar nieuwe Praktijk Management Systeem (PMS)

Plaatsingsdatum 29-06-2016
Berichtdatum 29 juni 2016

Het Rotterdamse advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals selecteert Legalsense als haar nieuwe Praktijk Management Systeem (PMS). Legalsense gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de behoefte om meer digitaal en mobiel te werken. 

Legalsense is een online praktijk managementsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de moderne juridische praktijk. Legalsense wordt kantoorbreed uitgerold bij Kneppelhout & Korthals. Olaf van Haperen, Managing Partner bij Kneppelhout & Korthals licht toe: “Ons huidige systeem sloot niet meer aan bij de grootte van ons kantoor en de wensen die we hebben op het gebied van functionaliteit en integraties. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een andere PMS-oplossing dat flexibel en mobiel werken hoog in het vaandel heeft staan, schaalbaar is en naadloos integreert met andere applicaties zoals CRM en DMS. Juist dat laatste maakt een ‘Best of Breed’ oplossing mogelijk, iets wat perfect aansluit bij onze visie op ICT en innovatie. Mede door diverse enthousiaste aanbevelingen van IT-partners, adviseurs en referenties van klanten viel de keuze al snel op Legalsense.   

Bram Braakman, directeur van Legalsense, vult aan: “Het is ons streven om juridische werkprocessen te versnellen en te vereenvoudigen, zodat kantoren tijd en geld kunnen besparen. We zijn erg enthousiast dat we dit mooie kantoor mogen voorzien van onze software. Legalsense wordt geleverd in een ‘Best of Breed’ concept, waarbij andere SaaS applicaties zoals CRM en DMS, geïntegreerd worden. Kneppelhout & Korthals combineert zo het beste van alle werelden in een voor hen ideale wereld: iets waar Legalsense zich sterk voor maakt.” 

Olaf van Haperen sluit af: “we streven er met Legalsense naar zoveel mogelijk digitaal te werken, onder andere met het doorvoeren van een digitaal declaratieproces. Daarnaast verwachten wij met Legalsense een stevige tool in handen te hebben voor up-to-date (financiële) managementinformatie.” 

Categorie(n) Branche > Juridisch
Bronvermelding Legalsense
Internet URL Legalsense

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED