Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Tweede herijkte Roadmap vastgesteld: SBR op weg naar 2020

Plaatsingsdatum 22-07-2016
Berichtdatum 21 juli 2016

Bij het opstellen van de SBR Roadmap in 2014 is afgesproken dat deze jaarlijks wordt herijkt op basis van ontwikkelingen en bereikte resultaten. Het SBR Beraad heeft in juli 2016 de tweede herijkte roadmap vastgesteld. 

In de herijkte versie wordt onder andere zichtbaar dat er voortgang is geboekt. Zo is RGS (Referentie GrootboekSchema) in beheer genomen en krijgen de eerste praktijkoplossingen vorm. In de onderwijssector zijn het primair en voortgezet onderwijs in productie. De eerste woningcorporatie heeft een jaarrekening met accountantsverklaring digitaal aangeleverd. Er is voortgang geboekt bij de voorbereiding door de keten van de jaarverslaglegging met betrekking tot assurance en preparer extentions en het Besluit Elektronische deponering handelsregister is in het Staatsblad gepubliceerd.

De herijkte roadmap laat met bestaande en nieuwe projecten zien dat er veel ambitie naar de toekomst bestaat ten aanzien van SBR. De herijkte versie van de SBR Roadmap is hier te vinden.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, RGS (ReferentieGrootboekSchema), Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Externe verslaggeving, Branche > Onderwijs, SBR / XBRL
Bronvermelding Standard Business Reporting Programma
Internet URL http://http://www.sbr-nl.nl/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED