Softwarepakketten.nl

Software nieuws

GVB optimaliseert afhandeling personeelsregeling met myBrand

Plaatsingsdatum 04-08-2016
Berichtdatum 4 augustus 2016

GVB, de openbaar vervoerder van Amsterdam, is een samenwerking gestart met myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner. myBrand heeft het administratieve proces van een personeelsregeling van GVB geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Deze regeling houdt in dat (oud-) medewerkers van GVB en hun familieleden tegen een gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer in Amsterdam. Om dit te realiseren is er een interface geïmplementeerd die zorgt voor realtime informatie-uitwisseling tussen het CRM-systeem en het SAP-systeem. Hierdoor heeft GVB meer overzicht en inzicht, van registratie tot en met afhandeling. 

Dit optimalisatieproject is in gang gezet door een wijziging in de wet Werkkostenregeling. Het administratieve proces rondom de regeling is complexer geworden, waardoor het niet meer mogelijk is om gegevens bij te houden in spreadsheets. Door de implementatie van een realtime interface is er altijd een actueel inzicht in alle processtappen voor handen, van registratie tot en met transacties en het eventueel stopzetten van het reisproduct. Zo is inzichtelijk wie gebruik maakt van welke diensten en hoe de betalingen ervoor staan. Dankzij de informatie-uitwisseling tussen de twee systemen heeft GVB nu een duidelijk overzicht van alle gegevens van diegenen die gebruik maken van de personeelsregeling, wat ten goede komt aan een correcte afhandeling. 

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding myBrand
Internet URL http://mybrand.nl/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Euro Shoe Group schakelt myBrand in voor migratie naar nieuwe SAP-omgeving [16-05-2018]

myBrand krijgt opdracht voor hosting en beheer SAP-omgeving provincie Noord-Holland [30-11-2016]

E-commerce strategie Bakker.com komt tot bloei door integrale dienstverlening myBrand [17-11-2016]

myBrand brengt Coop als eerste foodretailer over op SAP HANA [24-08-2016]

Trespa verbetert informatie-uitwisseling van afdeling administratie tot in fabriek [27-07-2016]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED