Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Mproof behaalt in slechts zes maanden ISO 27001-certificering

Plaatsingsdatum 23-08-2016
Berichtdatum 23 augustus 2016

Mproof, specialist in Service Management-software en -diensten, heeft de ISO 27001-certificering behaald. Dit certificaat, dat verkregen is na audits van The British Standards Industry (BSI), toont aan dat Mproof voldoet aan de officieel vastgestelde normen van informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging is essentieel in de business waarin we opereren”, zegt Gerben van Kesteren, CEO van Mproof. “Niet alleen voor onszelf, maar ook voor al onze klanten. Zij profiteren van onze unieke software en dienstverlening in de wetenschap dat we voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die de ISO 27001-certificering met zich meebrengt. Mproof vervult bovendien een voorbeeldfunctie voor veel van onze klanten die informatiebeveiliging ook hoog in het vaandel hebben staan.”

Het ISO 27001-certificaat is in een periode van slechts zes maanden verstrekt door BSI, veel sneller dan gemiddeld. Dat is mede te danken aan de inspanningen van Carlo Huijbregsen. Carlo is als werknemer van Mproof aangesteld als security officer. In die hoedanigheid heeft hij de certificering opgestart en begeleid. Hij zal erop toezien dat ook in de toekomst de verplichtingen die behoren bij het ISO 27001-certificaat nauwkeurig worden nageleefd.

Over ISO 27001
ISO/IEC 27001, onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging biedt ondernemingen de vrijheid om te groeien, te innoveren en om hun klantenbestand verder uit te breiden, in de wetenschap dat alle vertrouwelijke gegevens daadwerkelijk vertrouwelijk blijven. 

Categorie(n) Assuring (incl. certificeren en compliance), Branche > ICT bedrijven, Soort > ICT beheer en beveiliging
Bronvermelding Mproof
Internet URL http:// www.mproof.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED