Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Achmea kiest voor HR-softwareoplossing van AFAS Software

Plaatsingsdatum 13-10-2016
Berichtdatum 12 oktober 2016

Verzekeraar Achmea is in zee gegaan met AFAS Software en gaat werken met de HR-softwareoplossing. In het selectietraject liet het Nederlandse familiebedrijf grote internationale softwareleveranciers achter zich. Achmea kiest met AFAS met name voor gebruiksvriendelijkheid en lage kosten.

Vanaf januari 2017 maken 15000 medewerkers van Achmea gebruik van AFAS. “Het pakket biedt standaard brede mogelijkheden. Het is in verregaande mate gebruiksklaar en hoeft zeer beperkt op maat te worden gemaakt. Dat is wat ons betreft een van de onderscheidende elementen van het systeem”, zegt Egmond Borgdorff, Directeur HR-beleid en Arbeidsmarkt bij Achmea. 90 procent van de processen sluit volgens Borgdorff perfect aan op het systeem. De overige 10 procent vragen meer inspanningen van AFAS of een aanpassing in de processen bij Achmea.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt
De verzekeraar wil de software breed inzetten op HR-vlak. “De self-service elementen, denk aan het doorvoeren van allerlei mutaties door medewerkers en leidinggevenden, zullen we maximaal benutten”, aldus Borgdorff. De voordelen zitten volgens hem met name in de eenvoudige toegankelijkheid. “Het systeem is efficiënt in gebruik. AFAS heeft een uitstekend vormgegeven payroll en basisadministratietool. Dat geldt ook voor de workflows en rapportagetooling, die volledig geïntegreerd is met Microsoft. Heel gebruiksvriendelijk allemaal.

 

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Dienstverlening, Branche > Financials
Bronvermelding AFAS Software
Internet URL http://www.afas.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

YoungCapital gaat uitzenden met ERP-software van AFAS [18-10-2018]

AFAS Foundation en Prinses Mxima Centrum starten Outreach-programma om genezingskans bij kinderkanker ruim te verdubbelen [13-02-2018]

AFAS Software heeft het aantal klanten afgelopen jaar zien toenemen [17-01-2018]

AFAS Software breekt door grens 100 miljoen [01-02-2017]

AFAS Software sluit 2015 af met 16 procent omzetgroei [02-02-2016]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED