Softwarepakketten.nl

Software nieuws

BIS kiest voor ERP-software Exact

Plaatsingsdatum 29-11-2016
Berichtdatum 29 november 2016

BIS BV, marktleider in audiovisuele & ICT-totaaloplossingen, narrowcasting, video conferencing en ruimte-inrichting, heeft gekozen voor de ERP-oplossing van Exact. Dit bedrijfsbrede en geïntegreerde systeem, ondersteunt de financiële, operationele, logistieke en serviceprocessen van BIS. Daarnaast ondersteunt de Exact-oplossing ook de CRM en HRM processen van BIS. Hiermee krijgt BIS volledig inzicht in de processen rondom klanten, projecten en contracten én werkt op deze manier aan een verdere optimalisatie van haar dienstverlening.

Daarnaast zorgt de ERP-oplossing van Exact voor een verder doorgevoerde automatisering van processen, waardoor meer efficiency en een hogere kostenbesparing gerealiseerd kunnen worden. In totaal zullen meer dan 200 medewerkers gebruik gaan maken van het innovatieve softwareplatform.

Door de jaren heen heeft BIS een goed functionerend en adequaat ecosysteem ontwikkeld, met diverse op maat gemaakte applicaties rondom het huidige ERP-systeem. De ontwikkelingen op ERP-gebied gaan echter snel en het bedrijf wilde nog beter inzicht in de operatie en de service naar klanten. Daarom is besloten tot het vervangen van het huidige systeem.

Geïntegreerde processen
In de selectieprocedure hebben we met diverse partijen om de tafel gezeten. Exact bleek voor ons de ideale partner, omdat zij het automatiseren van zowel commerciële, operationele als dienstverlenende processen sterk hebben geïntegreerd”, aldus Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep. “Uiteindelijk heeft de perfecte match tussen onze eisen en wensen en de standaardmogelijkheden van Exact ons overtuigd, waarbij Exact ons zelfs nog meer biedt dan onze huidige maatwerkapplicaties, zoals een 360 graden-klantview.

Mobiel
De engineers van BIS gaan tevens actief gebruikmaken van de mobiele app voor servicemanagement. De servicemonteurs en installatietechnici kunnen nu mobiel werkbonnen en urenlijsten verwerken en laten ondertekenen vanuit de Exact oplossing.

Paul Ramakers, Managing Director Business Solutions: “We zijn er trots op met BIS samen te mogen werken. Hoewel ze onderdeel zijn van een beursgenoteerde moeder herkenden we in de gesprekken met BIS een organisch gegroeide mkb-organisatie, die zich snel heeft weten te ontwikkelen van een productgeoriënteerde organisatie, naar één waarin klanten en services nog meer centraal staan. We zien dat veel bedrijven uitdagingen hebben om de klant centraal te zetten in de snel veranderende markt. Daar hoort bij dat je nieuwe diensten ontwikkelt, je serviceniveau verhoogt en mogelijkheden voor de klant verder uitbreidt. Onze ERP-oplossing sluit heel goed aan bij hun uitdagingen, daar hebben we de match met elkaar gevonden”.

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Mobile computing, Soort > ERP
Bronvermelding Exact Software
Internet URL http://www.exact.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nederlandse leverancier van clouddiensten in Nederland wordt dochter van Exact [03-07-2018]

Dit is de Top 15 voor de Exact Cloud Award 2018 [19-04-2018]

BALR. kiest Exact voor internationale groeiambities [16-04-2018]

Exact geeft klanten boost in samenwerking met nieuwe innovaties in Spring 18 Release [10-04-2018]

Exact lanceert Exact Online Mijn[Kantoor] voor een betere samenwerking tussen accountants en hun klanten [10-04-2018]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED