Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Larcom zet Transaction Robot in voor verwerking HRM-mutaties

Plaatsingsdatum 02-12-2016
Berichtdatum 1 december 2016

Na de automatische verwerking van de inkoopfacturen gaat Larcom, organisatie voor sociale werkvoorziening Overijssel, de DDi Transaction Robot ook inzetten om alle HRM-mutatie aanvragen automatisch te verwerken en de bijbehorende bedrijfsprocessen op te starten.

Sinds de gewijzigde participatiewet is er een groeiende vraag naar de diensten van Larcom, die gemeentes ondersteunt bij het uitvoeren van deze wet. Gevolg hiervan is dat de organisatie meer werk moet verzetten met dezelfde mensen. Om hierin te slagen heeft Larcom DDi ingeschakeld om meer structuur en duidelijkheid aan te brengen in de werkprocessen. En dan met name in de verwerking van personeelsmutaties voor de gemeentes waar Larcom de personele administratie voor voert.

Hoe de DDi Transaction Robot werkt voor Larcom
Om handmatige handeling in het mutatieproces tot een minimum te beperken wordt de Transaction Robot ingezet bij Larcom. Na binnenkomst van een mutatie aanvraag wordt een XML met metagegevens, door het web portaal van Larcom, geïmporteerd uit het HRM-systeem Compas. De Transaction Robot leest de metadata en start op basis hiervan het juiste mutatieproces op. Welke vooraf in overleg met Larcom is vastgelegd. Wanneer een mutatie aanvraag het hele proces doorlopen heeft wordt deze opgeslagen in het juiste dossier in de DDi Document store. Hier kunnen geautoriseerde medewerkers altijd snel de meest recente informatie raadplegen door full text te zoeken door het hele digitale archief.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding DDi Information Automation Engineers
Internet URL http://www.ddi.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED