Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Forse verbeterslag factuurverwerking bij Frencken

Plaatsingsdatum 02-02-2017
Berichtdatum Januari 2017

Frencken Europe B.V. kiest voor scanning, herkenning en goedkeuring van haar inkomende facturenstroom van tienduizenden facturen voor de geïntegreerde p2p-oplossing van Simac Document Solutions, waarbij gekoppeld wordt aan ERP-systeem GLOVIA.

Met PaletteArena, gecombineerd met de twee extra modules POmatching en PaletteBuyer, gaat Frencken na het uitgefaseerde Contempus nu voor de vele voordelen van deze zeer toekomstgerichte Purchase-to-Pay oplossing én een hernieuwde samenwerking met Simac Document Solutions. Wij danken Frencken in het opnieuw in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar de voortzetting van de samenwerking!

Voordelen van PaletteArena, de Puchase-to-pay oplossing van Simac
Met deze volledig webgebaseerde, schaalbare oplossing ervaart Frencken Europe B.V. op korte termijn voordelen als kostenbesparing,  doorlooptijdverkorting, grotere efficiency met meer inzicht en controle en eliminering fouten. Ook is fysieke distributie en opslag verleden tijd. De oplossing zelf is ontwikkeld op basis van de nieuwste technieken en laten ook mobiele toepassingen toe. De inrichting zelf vindt plaats op basis van parameter instellingen waardoor updates en upgrades snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Categorie(n) Soort > Inkoop & Purchase to pay, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Simac Document Solutions
Internet URL http://www.simacds.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED