Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Onderzoek

Nieuw rapport van het onafhankelijke Marktonderzoek FMIS Vendor Landscape 2017

Plaatsingsdatum 14-02-2017
Berichtdatum 13 februari 2017

Het eerste rapport van het onafhankelijke Marktonderzoek “FMIS Vendor Landscape 2017”, editie Benelux, is verschenen. Het onderzoek maakt voor bestaande en nieuwe gebruikers inzichtelijk wat de marktontwikkelingen zijn en welke bedrijven er in de Benelux markt Facilitaire Management Informatie Systemen (FMIS) oplossingen aanbieden.

Voor 5 FMIS leveranciers, welke gezamenlijk goed zijn voor een marktdekking van circa 60%, is informatie beschikbaar over onder meer referenties, implementatieaanpak, beveiliging en andere certificeringen, productontwikkeling, releasebeleid en licentiemodel. Daarnaast is een samenvattend overzicht van meer dan 200 functionaliteiten in het rapport opgenomen.

Belang van het onderzoek
Het aanbod van FMIS software is, zoals de gehele IT-markt, sterk in beweging en ontwikkeling. Dit onderzoek biedt een actueel en transparant overzicht van de in de Benelux beschikbare softwaretoepassingen ter ondersteuning van de facilitaire functie. Het rapport biedt alle functionarissen binnen de profit en non-profit verantwoordelijk voor de facilitaire functie en processen houvast om eenvoudig een long- en shortlist op te stellen van interessante leveranciers in de Benelux.

Financiële donatie vier leveranciers

Het onderzoek is mede tot stand gekomen dankzij een financiële donatie van de volgende vier leveranciers van FMIS software:
• Axxerion;
• Facilitor;
• Famas;
• Planon.

Daarnaast danken wij de deelnemende leveranciers voor hun bijdrage aan het onderzoek. Ook de auteurs investeren in dit onderzoek door dit gratis ter beschikking te stellen. Doel is om kennisdeling te bevorderen omtrent de marktontwikkelingen op het gebied van facilitaire ondersteunende software in de Benelux.

Gratis exemplaar
Een gratis exemplaar van het rapport is als download beschikbaar via www.eqnc.nl.

Over de schrijvers
Het onderzoek werd uitgevoerd door Joanna Bos en drs Antoinette Vriend.

Joanna Bos studeerde Facility Management aan Saxion Hogescholen in Deventer en heeft daarnaast de opleiding NEVI 3, strategisch inkoopmanagement, afgerond. Antoinette Vriend is onder meer als examinator verbonden aan de Bachelor en Master FREM op Saxion Hogeschool, is co-auteur van het Marktonderzoek e-Procurement Vendor Landscape 2016 en het boek ‘Searching for Excellence in Procurement’ en publiceert regelmatig in diverse vakbladen.

Joanna Bos en drs Antoinette Vriend ondersteunen organisaties bij het verlagen van overhead en het verbeteren van ondersteunende organisatie-onderdelen en processen. Beiden hebben ruime ervaring opgebouwd binnen de zorg (www.eqnc.nl), consultancy en overheid. Joanna werkt daarnaast ook voor productiebedrijven en woningcorporaties.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Facility management
Bronvermelding EQURE & CARE
Internet URL EQURE & CARE

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED