Softwarepakketten.nl

Software nieuws

HR2day en SignRequest sluiten partnership voor beveiligde elektronische ondertekening van HR-documenten

Plaatsingsdatum 30-05-2017
Berichtdatum 30 mei 2017

R2day, aanbieder van de gelijknamige online HR-oplossing, en softwareontwikkelaar SignRequest hebben een partnership gesloten. Gebruikers van de HR-oplossing HR2day kunnen dankzij de SignRequest-functionaliteit hun handtekening beveiligd plaatsen en documenten elektronisch ondertekenen. De ondertekende documenten worden vervolgens automatisch opgeslagen in het digitale medewerkersdossier in HR2day.

HR2day is een HR-oplossing waarin alle relevante HR- en salarisgegevens van medewerkers centraal worden opgeslagen, zodat zowel de werkgever als de individuele medewerker altijd gemakkelijk toegang hebben tot en daarmee volledig inzicht hebben in de meest actuele versie van hun dossier.

SignRequest is een volkomen rechtsgeldig alternatief voor de ouderwetse ‘analoge’ handtekening. Dankzij het feit dat het digitaal ondertekende document gedurende het proces niet veranderd kan worden, wordt het zelfs als een veiligere vorm van ondertekenen gezien.

HR2day ondersteunt alle HR-processen, werkstromen, goedkeuringen en taken en signalen. Het partnership met SignRequest heeft als voordeel dat de documentenstroom nu volledig in het digitale domein kan blijven, ook als er iets ondertekend moet worden.

Besparen op tijd en kosten
Het ondertekenen van documenten gaat nu sneller dan ooit,” zegt Andy Verstelle, directeur van HR2day. “Je hoeft documenten, zoals een arbeidsovereenkomst, nu niet meer te printen, ondertekenen en weer in te scannen, maar kunt ze direct digitaal ondertekenen, waarna ze automatisch worden opgeslagen in het medewerkersdossier van HR2day. Zo bespaar je tijd, maak je het makkelijk voor je medewerkers en verlaag je de kosten.”

HR-afdelingen maken meer en meer gebruik van digitale processen,” zegt Steffen Walma, Sales Director van SignRequest. “De samenwerking tussen HR2day en SignRequest en de succesvolle ingebruikname bij Inntel Hotels bevestigt dat digitalisering van werkstromen bij HR-afdelingen hoog op de agenda staat. We zien dat de processen van HR2day naadloos aansluiten bij SignRequest en verwachten zeer veel waarde voor onze huidige en toekomstige klanten te kunnen leveren

Alles digitaal
Inntel Hotels is een van de eerste tevreden gebruikers van de nieuwe functionaliteit. Marijke Mesman-Hoekstra, Project Manager bij Inntel Hotels, een hotelgroep met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Zutphen en Eindhoven: “Wat wij belangrijk vonden bij de keuze van een HR-systeem, is dat we echt alles konden digitaliseren en niet meer hoefden te printen. Dankzij de samenwerking tussen HR2day en SignRequest kunnen contracten nu digitaal ondertekend worden. De volledige integratie maakt de tool nog makkelijker en efficiënter om mee te werken.”

Zo werkt het
Documenten kunnen eenvoudig ter ondertekening worden aangeboden aan medewerkers of derden, bijvoorbeeld een sollicitant. De ondertekenaar krijgt dan via een beveiligde link toegang tot het document en kan met een muis, vinger of via het toetsenbord zijn handtekening in het document plaatsen. Heeft de gebruiker al eerder een handtekening gezet, dan onthoudt het systeem dat, zodat hij de volgende keer alleen de handtekening hoeft te selecteren. Het ondertekende document wordt direct opgeslagen in het digitaal medewerkersdossier van HR2day.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Assuring (incl. certificeren en compliance), Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding HR2day
Internet URL http://www.hr2day.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

HR2day is uitgeroepen tot een Nationaal Winnaar in de Europese Business Awards '16/17 [06-09-2016]

HR2day zet Birst in voor gentegreerde business intelligence voor HR en payroll [07-07-2016]

HR2day ondersteunt ontwikkeling en innovatie bij Luzac [10-03-2016]

HR2day helpt Amnesty International verder professionaliseren [10-03-2016]

HR2day genomineerd voor Deloitte Technology Fast50 [07-09-2015]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED