Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Platform E-factureren lanceert het Jaarboek E-factureren (NL) en het E-invoicing Yearbook (INT)

Plaatsingsdatum 14-06-2017
Berichtdatum 14 juni 2017

Platform E-factureren heeft het Jaarboek E-factureren gelanceerd. Een tweejaarlijkse rapport dat in deze editie op basis van meer dan 110 artikelen de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van e-factureren, standaardisatie, interoperabiliteit in Nederland in kaart brengt. Tegelijkertijd is ook de internationale versie gelanceerd: het E-invoicing Yearbook. Samen goed voor meer dan 230 pagina’s en 200 artikelen aan informatie, trends, opinie en achtergronden.

Achtergrond
De dagelijkse zoektocht naar content rondom e-factureren, factuurverwerking, interoperabiliteit heeft het afgelopen decennium duizenden artikelen, berichten en berichtjes opgeleverd. Het gaat dan om ‘user generated content’, belangrijke onafhankelijke content en inzichten vanuit Platform E-factureren.

Al deze content vindt haar weg via de website van Platform E-factureren, Twitter, LinkedIN, partnerkanalen van Platform E-factureren (zoals softwarepakketten.nl en ictaccountancy.nl) en Google (news) En ongeveer twee keer per maand wordt de nieuwsbrief verstuurd naar ongeveer 2200 ontvangers en ontvangers in diverse LinkedIN groepen.

En ook al heeft elk afzonderlijk bericht haar eigen nieuwswaarde; door de berichten te bundelen, zoals in dit Jaarboek E-factureren ontstaat er samenhang, waardoor trends sneller en beter zichtbaar worden.

Jaarboek E-factureren en E-invoicing Yearbook
Het Jaarboek E-factureren verschijnt twee keer jaar: ongeveer halverwege het jaar en vlak na het einde van het jaar. Deze editie omvat de periode januari tot en met 2017 en heeft de volgende onderdelen:

  • Opinie p. 8 - 19;
  • Adoptie p. 20 - 24;
  • E-factureren naar de overhead p. 25 - 36;
  • Interoperabiliteit en standaardisatie (in Europa): p. 37 - 48;
  • Voorbij e-factureren p. 49 - 57;
  • Samenwerkingen, overnames en financieringen p. 58 - 65;
  • Praktijkvoorbeelden p. 66 - 75;
  • Productinformatie p. 76 - 122.

De internationale versie van het Jaarboek E-factureren is het E-invoicing Yearbook en is hier te downloaden.

 

Categorie(n) Branche > Financials, UBL en Peppol, Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Platform E-factureren
Internet URL Platform E-factureren

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED