Softwarepakketten.nl

Software nieuws

SnelStart lanceert online platform voor het MKB

Plaatsingsdatum 04-07-2017
Berichtdatum 4 juli 2017

go2UBL is de eerste softwareleverancier die koppelt aan de nieuwe API van SnelStart. Dit nieuwe, state-of-the-art online platform werd op woensdag 10 mei gepresenteerd op de partnerdag van SnelStart. go2UBL is de eerste softwarepartner van SnelStart die koppelt via dit nieuwe platform. 

Boekhouden is de spil van elk bedrijf
Volgens Frits Ploeg, directeur van SnelStart, is go2UBL de eerste in een rij van softwareleveranciers die gekoppeld is met het nieuwe platform van SnelStart. Ploeg: “De boekhouding is de belangrijke spil in elk bedrijf. Veel ondernemers in het MKB hebben echter ook branche specifieke software draaien om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Als SnelStart willen wij de verbindende schakel zijn tussen de verschillende bedrijfsprocessen. Met ons nieuwe boekhoudplatform zetten wij een belangrijke stap in deze toekomst.”

Rob Tolstra, eigenaar go2UBL: “Wij zijn er trots op dat wij als allereerste deze koppeling hebben gemaakt en dat wij daarmee een pioniersrol vervullen in het vergemakkelijken en automatiseren van factuurverwerking voor accountants en ondernemers in het MKB.”

Koppeling met go2UBL nog makkelijker
Door de nieuwe koppeling met go2UBL verschijnen de geconverteerde inkoopfacturen direct in het dagboek inkoop van een online administratie in SnelStart. Hierdoor is het niet meer nodig om de PDF en UBL documenten in te lezen vanaf een vaste locatie op de pc. Deze stap kan nu worden overgeslagen ten opzichte van de reeds bestaande koppeling. Dit bespaart de ondernemer tijd, geeft
hem direct inzicht en voorkomt de kans op fouten.

Succesvolle hackathon vormt de basis
Om softwarepartners kennis te laten maken met het nieuwe platform organiseerde SnelStart een hackathon tijdens hun halfjaarlijkse partnerdag. Tijdens de hackathon zijn de 81 aanwezige softwareleveranciers direct gestart met het aansluiten op het nieuwe platform. Met behulp van ontwikkelaars van SnelStart werd in een energieke en dynamische sfeer de basis gelegd voor vele (toekomstige) koppelingen. De koppeling van go2UBL werd als eerste gepresenteerd.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB, UBL en Peppol
Bronvermelding SnelStart
Internet URL SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED