Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nmbrs lanceert Artificial Intelligence Assistant

Plaatsingsdatum 11-07-2017
Berichtdatum 11 juli 2017

In 2015 hebben Michiel Chevalier en Luis Abreu, COO en co-founder van Nmbrs®, de beslissing gemaakt om serieus te investeren in de ontwikkeling van Artificial Intelligence. Chevalier geeft aan dat dit besluit erg gemakkelijk was gemaakt. “De keuze om vol in te zetten op de ontwikkeling van slimme, zelflerende algoritmen was net zo natuurlijk en logisch als het ontwikkelen van ons payroll product in de cloud, dit was geen visie maar een absolute no-brainer”.

Artificial Intelligence-algoritmen zijn, in tegenstelling tot traditionele algoritmen, in staat om zichzelf te verbeteren op basis van eigen bevindingen. Hoe meer input de algoritmen krijgen, des te nauwkeuriger en sterker hun statistische analyses worden. Voor dit proces hebben ze echter een sterke behoefte aan data, zonder grote hoeveelheden data leren de algoritmen niet snel genoeg. Nmbrs® verzamelt al meer dan 10 jaar HR- en salaris data. “We kunnen beschikken over een grote hoeveelheid data, wat het mogelijk maakt om onze algoritmen razendsnel te kunnen trainen. En maandelijks komen er ongeveer 500.000 loonstroken bij waarmee we aan de slag kunnen.”

De lancering van de eerste Nmbrs® Ai Assistant betekent een nieuwe mijlpaal in de toekomst van salarissoftware. Op termijn wordt een veelvoud aan Nmbrs® Ai Assistants verwacht, die het werk van de HR- en payroll specialist efficiënter zullen maken. “Wij zijn er van overtuigd dat onze A.I.-algoritmen de kroonjuwelen zullen zijn waarmee klanten van Nmbrs® zich op termijn kunnen onderscheiden op de markt,” aldus Michiel Chevalier, CEO.

Categorie(n) ICT Innovatie, Robotic (accounting), Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Nmbrs
Internet URL http://www.nmbrs.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED