Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Loon Salarissoftware is de tweede softwareleverancier die koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart

Plaatsingsdatum 12-07-2017
Berichtdatum 12 juli 2017

Makkelijker verlonen met koppeling
Het betalen van de salarissen is nu nog makkelijker geworden met de nieuwe koppeling. Vanuit Loon worden de loonjournaalposten automatisch in de boekhouding in SnelStart toegevoegd. Loon exporteert uiteraard ook de salarisbetalingen naar de bank. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de kans op fouten wordt kleiner.

Wie volgt?
Loon is het eerste salarispakket dat aansluit op het nieuwe online platform van SnelStart. SnelStart heeft als doel om de boekhouding volledig te automatiseren. Het platform, waar branchegerichte softwareleveranciers op kunnen aansluiten, is hierin een belangrijke stap. Naast salarispakketten kan men denken aan software voor CRM, webshops of rapportage. Ook vakspecifieke applicaties voor bijvoorbeeld kappers of fietsenmakers kunnen direct aansluiten.

Volgens Jakob Jan Brouwer, partnermanager van SnelStart is niet de vraag welke partner binnenkort aansluit, maar wel wanneer de volgende koppeling gereed is. Wordt vervolgd.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding SnelStart
Internet URL http://www.snelstart.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Bankkoppeling SnelStart met ING en Triodos [03-07-2018]

SnelStart opent kantoor in Alkmaar [15-03-2018]

SnelStart: snel en simpel online rekeningen versturen [29-11-2017]

Zenvoices werkt samen met SnelStart [24-11-2017]

Ondernemers en accountants werken samen met SnelStart en RADAR [28-09-2017]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED