Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Realtime koppelingen bunq met boekhoudpakketten is nog maar het begin

Plaatsingsdatum 30-08-2017
Berichtdatum 29 augustus 2017

Enkele jaren geleden besloot een groep coders dat zij de gevestigde orde zouden uitdagen. Samen creëerden we het alternatief voor ouderwets bankieren. Een bank die anders is dan de rest.

Dankzij onze onafhankelijkheid hebben we geweldige producten kunnen bouwen voor onze gebruikers. Gebruik je geld op welke manier dan ook, waar dan ook en met wie dan ook. Zonder kantoren, eindeloze wachtrijen of papierwerk. Het enige dat je nodig hebt is je mobiele telefoon.

Onderdeel van de bunq manier van bankieren is de volledige API die we ter beschikking hebben om mee te doen wat onze gebruikers maar willen, PSD2 hierbij ruim voorbijstrevend.
Realtime koppelingen met boekhoudpakketten om altijd een up-to-date overzicht te hebben of automatisch betalingen klaarzetten waarbij de gebruiker ze dan alleen nog maar goedkeurt, is nog maar het begin. Sommige accounting partners hebben het al mogelijk gemaakt om aparte BTW rekeningen te openen voor hun klanten om netto BTW bedragen te reserveren voor periodieke afdracht.

Software Development Kits
Begin Augustus 2017 lanceerden we SDKs (Software Development Kits) voor Java, C#, Python en natuurlijk PHP wat het nog makkelijker maakt om bunq te integreren. Meer informatie vind je hier of op Github.

Business account in 5 minuten
Open nu zelf een bunq business account in 5 minuten, vanaf je mobiele telefoon en ontdek hoe de tools van bunq het bankieren uit je handen nemen, realtime, 24/7, want wie vindt het nou leuk om de administratie te doen! 😉

Tenslotte, wil je meer horen over onze visie op hoe banken en accountancy in de moderne wereld kunnen samenwerken, kom dan naar onze presentatie op woensdag 1 november 2017 a.s. tijdens het ICT Accountancy Jaarcongres.

Categorie(n) Robotic (accounting), Branche > Accountantskantoren, PSD2, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren > Visie ICT, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > ICT bedrijven, SAAS, Cloud Computing, ICT Innovatie
Bronvermelding Bunq
Internet URL http://www.bunq.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED