Softwarepakketten.nl

Software nieuws

WEA Deltaland binnen 2 jaar van 0 naar 18.000 facturen per maand met UBL

Plaatsingsdatum 21-09-2017
Berichtdatum 21 september 2017

WEA Deltaland verwerkt elke maand 18.000 facturen met UBL. Twee jaar geleden waren dit er nog 0. Het automatisch inboeken van inkoopfacturen, een van de automatiseringen waar het accountantskantoor vol op inzet, is mogelijk dankzij de koppeling met go2UBL.

Focus op e-facturatie
Het accountantskantoor WEA Deltaland heeft de laatste jaren een sterke focus gehad op het automatiseren van standaardhandelingen zoals het inboeken van facturen. De oplossing van go2UBL, waarmee alle inkoopfacturen (inclusief kas- en pinbonnen) alsmede verkoopfacturen omgezet worden in UBL, zorgt ervoor dat alle facturen automatisch in het boekhoudprogramma verwerkt worden. Voor ruim 250 klanten en maandelijks 18.000 facturen gaat dit inmiddels op die manier.

Tijdwinst
Dennis Hansen, medewerker automatisering van WEA Deltaland, is enthousiast over de tijd die wordt gewonnen dankzij dit concept: “Het aanbieden van UBL levert ons gemak en daarbij een enorme tijdswinst op. Tijd die we kunnen besteden aan persoonlijk advies voor onze klanten. Daarin zien wij nu al een aanzienlijk verschil met vroeger. We verwachten dat onze adviesrol door deze tijdswinst verder zal uitbreiden.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, UBL en Peppol
Bronvermelding WEA Deltaland en go2UBL
Internet URL WEA Deltaland en go2UBL

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED