Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Steeds meer aandacht voor machine learning, zowel in combinatie met traditionele manier van scannen en herkennen als met elektronische factuurverwerking op basis van UBL

Plaatsingsdatum 24-09-2017
Berichtdatum 22 september 2017

Uitgave 2017 van het rapport “Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking op basis van robotic accounting” is verschenen met daarin het complete aanbod van toepassingen voor scannen en herkennen van boekingsdocumenten, maar ook steeds meer aanbod gericht op elektronische factuurverwerking op basis van UBL. En dit jaar voor het eerst uitgebreid aandacht voor machine learning als onderdeel van robotic accounting. 

Het rapport bevat ook steeds meer (online) boekhoudsoftware van softwareleveranciers die scannen en herkennen aanbieden als onderdeel van hun portfolio. Het scannen van kassabonnen via een smartphone app behoort dan in veel gevallen ook tot het portfolio.

Een zestal aanbieders heeft gehoor gegeven aan de oproep om een bijdrage te leveren over machine learning in relatie tot robotic accounting. Een eerste conclusie is dat machine learning nog in de kinderschoenen staat en dat leveranciers verschillend denken over de invulling en afbakening van machine learning.

Het complete rapport “Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking op basis van robotic accounting 2017” telt bijna 100 pagina’s en bevat, naast een inleiding, een specificatie van oplossingen van 30 leveranciers en gaat ook in op robotic accounting met uitgebreid aandacht voor machine learning. 
Meer informatie en opvragen rapport...

Categorie(n) Robotic (accounting), Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, UBL
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL http://www.gbned.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuwe gids Salaris- en HRM-software: AVG en beveiliging van persoonsgegevens drukt stempel op innovaties [07-11-2018]

Eerste Robotic accounting contest boekhoudsoftware: 8 leveranciers gingen de uitdaging aan met Informer Software als winnaar [31-10-2018]

APIs en administratieve software: API-techniek maakt een oneindig digitaal ECO-systeem voor gebruikers mogelijk [02-10-2018]

CFO Software landscape: herijkt inzicht in onderverdeling aanbod van software voor de CFO [06-09-2018]

WIKI boekhoudsoftware met toelichting over ruim 400 eigenschappen: alles ondersteunen is een utopie [28-08-2018]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


Onerzoeksbureau GBNED