Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

TIE Kinetix & Unit4 lanceren add-on om elektronisch te factureren met de overheid voor Unit4 Wholesale klanten

Plaatsingsdatum 31-10-2017
Berichtdatum 31 oktober 2017

factureren met de overheid voor Unit4 Wholesale klanten

Sinds de lancering van TIE Kinetix’s e-facturatie module om facturen uit te wisselen met de overheid heeft de module, als onderdeel van haar FLOW Partner Automation platform, al vele klanten geholpen facturen uit te wisselen met de overheid. Met de aankondiging van de Unit4 add-on zal de module ook voor Unit4 Wholesale klanten (Agresso Wholesale en Unit4 Multivers Groothandel) de functionaliteit gaan bieden om elektronisch facturen te versturen aan nationale, provinciale en lokale overheidsorganisaties en andere overheidsinstanties op een betrouwbare en veilige manier.

De oplossing biedt Unit4 gebruikers de mogelijkheid om documenten uit te wisselen via één gecertificeerde connectie (“Access Point”) met alle overheidsinstanties en publieke zakenpartners wereldwijd. Voorheen werd men vaak geconfronteerd met vele handmatige processen omtrent de documentstructuur, informatie en formaten per land in kaart te brengen alvorens er kon worden uitgewisseld. Door het proces te automatiseren werd het vaak juist complexer in plaats van eenvoudiger. De oplossing van TIE Kinetix neemt al dit werk weg en ondersteunt alle internationale standaarden in UBL, XML, EDIFACT, PEPPOL en meer. Documenten uitwisselen met partners conform de nieuwe wetgeving was nog nooit zo eenvoudig voor Unit4 klanten.

Door TIE Kinetix’s elektronische facturatie oplossingen te combineren met de oplossingen van Unit4, kunnen gebruikers eenvoudig en snel elektronisch documenten uitwisselen met de publieke sector. De samenwerking tussen TIE Kinetix en Unit4 combineert twee innovatieve softwareleveranciers met een Nederlands erfgoed. Beide bedrijven hebben een sterke focus op het wegnemen van belemmeringen om informatie uit te wisselen en om zakendoen eenvoudiger te maken.

Categorie(n) XML, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Financials, UBL en Peppol, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Standaardisatie, (open)standaarden, Branche > ICT bedrijven
Bronvermelding TIE kinetix
Internet URL TIE kinetix

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

TIE Kinetix verzorgt elektronische facturatie voor Rabobank [29-07-2021]

EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing van TIE Kinetix nu beschikbaar in Microsoft AppSource [31-03-2021]

Nieuwe EDI-oplossing voor Microsoft Dynamics 365 [25-01-2021]

TIE Kinetix en To-Increase: kant-en-klare cloud-gebaseerde EDI-oplossing nu wereldwijd beschikbaar [06-01-2021]

TIE Kinetix: documentuitwisseling en lead management nog eenvoudiger geworden [30-04-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED