Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Converteren van facturen naar UBL begint steeds meer de standaard te worden

Plaatsingsdatum 30-11-2017
Berichtdatum 30 november 2017

go2UBL verwelkomt 10.000ste gebruiker

go2UBL, de partij die facturen van verschillende bestandsformaten omzet in UBL, heeft onlangs haar 10.000ste gebruiker aangesloten. In slechts vijf maanden tijd groeide het aantal gebruikers van de conversiepartner met 33%, van 7.500 naar 10.000. Een explosieve groei waaruit blijkt dat converteren naar UBL steeds meer de standaard begint te worden.

Accountants adviseren klanten
Met name accountants maken in grote getalen de overstap naar e-facturatie. Simon Verduin, accountant en partner bij Omnyacc: “Wij doen de boekhouding voor veel verschillende bedrijven en verwerken maandelijks zo’n honderden facturen. Een tijd- en kostenbesparing per verwerkte factuur is voor ons daarom van groot belang. Tegelijkertijd vereenvoudigt de koppeling met go2UBL ook het administratieproces voor onze klant.”

Stupin-Totaaltechniek, klant van Omnyacc, is de 10.000ste gebruiker die het gemak van go2UBL ervaart. Joke Compier, directeur van Stupin-Totaaltechniek, kreeg een fles champagne uit handen van Rob Tolstra, CEO van go2UBL. Compier: “Wij hebben besloten te kiezen voor een conversiepartner vanwege de vele voordelen die wij zien. Het handmatig verwerken van facturen is duurder en daarbij is de kans op fouten groter. Die twee punten pakken wij nu allebei aan, op aanraden van Omnyacc, door de koppeling met go2UBL.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, UBL en Peppol
Bronvermelding go2UBL
Internet URL go2UBL

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED