Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor biedt cloudgebaseerde diensten voor supplychain-netwerk van Office Depot, Inc.

Plaatsingsdatum 09-01-2018
Berichtdatum 8 januari 2018

Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, maakt bekend dat Office Depot, Inc. de oplossingen van GT Nexus Commerce Network wil implementeren. De oplossingen van Infor zullen de operationele mogelijkheden van het systeem en het transportbeheer van Office Depot verbeteren. Dit moet tot een beter serviceniveau leiden, terwijl de kosten verlaagd kunnen worden dankzij beter inzicht in de verzending van goederen.

Met het wereldwijde operationele platform van Infor kunnen we de automatisering van de supply chain verbeteren zodat we sneller kunnen reageren, meer agile zijn en meer controle hebben over onze directe importactiviteiten,” aldus Rick DiMaio, vice president supply chain bij Office Depot, Inc. “Het verbeteren van ons voorraadbeheer leidt uiteindelijk tot een betere klantervaring.”

Infor-klanten die het commerce netwerk gebruiken, hebben toegang tot Procure-to-Pay-tools die het supply chain-transactieproces automatiseren op een multi-tenant, multi-enterprise platform in de cloud. Hierdoor kunnen ze met leveranciers en handelspartners over orders onderhandelen en ze bevestigen, elektronische documenten creëren en de voorraad en betalingen in realtime volgen.

Bedrijven die via een netwerk verbonden zijn hebben de toekomst, en de supply chain staat centraal in het succes van elke retailer. Door met Infor samen te werken en onze cloudgebaseerde oplossingen te gebruiken, kunnen organisaties profiteren van een ongekende zichtbaarheid in de supply chain. Zij kunnen hiermee een succesvol zakelijk netwerk creëren dat centraal staat bij hun operationele efficiëntie,” aldus Corey Tollefson, senior vice president en general manager, Infor Retail. “Wij zijn verheugd om met marktleiders als Office Depot samen te werken om hun groei te ondersteunen en ze te voorzien van het noodzakelijke concurrentievoordeel dat nodig is om succesvol te zijn in een dergelijke concurrerende markt.

Categorie(n) Soort > Logistiek, Soort > Inkoop & Purchase to pay, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuwe versie Infor Enterprise Asset Management beschikbaar [14-08-2018]

Mattex kiest Infor CloudSuite voor digitale transformatie [14-07-2018]

Vienna House werkt samen met Infor aan digitaliseringsstrategie [21-06-2018]

Infor introduceert nieuwe financiele APIs in zijn Infor OS platform [04-06-2018]

Infor CloudSuite Field Service helpt equipmentbedrijven op hoger niveau te presteren [25-04-2018]


Woensdag 19 september 2018
Praktijkdag scan, herken, efactureren en robotic 2018

Maak tijdens deze praktijkdag kennis met alle mogelijkheden op het gebied van scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking en natuurlijk robotic accounting (machine learning).
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED