Softwarepakketten.nl

Software nieuws

JLT Specialty breidt cyber capaciteiten in Europa verder uit

Plaatsingsdatum 08-02-2018
Berichtdatum 5 februari 2018

JLT Specialty (JLT), de specialistische verzekeringsmakelaar en risico adviseur, start haar expansie van haar cyber practice in continentaal Europa met de benoeming van ervaren marktleider Sjaak Schouteren als Partner van het Europese Cyber Team.

Met als standplaats Rotterdam zal Sjaak leiding geven aan business development en het vergroten van het risico bewustzijn bij klanten door heel Europa. Om zo ondersteuning te geven aan de groei van JLT Specialty’s toonaangevende cyber risico proposities.
Zijn benoeming is onderdeel van de vergroting van JLT Specialty’s Europese aanwezigheid met een groter Europees team dat zich specifiek richt op cyber risico management en verzekeringsoplossingen.

Sjaak komt over van Aon waar hij als Manager Cyber Risk Solutions verantwoordelijk was voor alle cyber proposities binnen Nederland. Daarvoor was hij als Business Development Manager werkzaam voor schade-expertise bureau Cunningham Lindsey, waar hij verantwoordelijk was voor product development en daar aan de basis stond van de ontwikkeling van het cyber team.

Hij is ook voorzitter geweest van het Cyber Platform van de VNAB. Daarnaast is hij een van de oprichters van Young InSurance Nederland en België. Voor dit werk heeft hij ook de NARIM award ontvangen in 2014.

Categorie(n) Cybersecurity, Assuring (incl. certificeren en compliance)
Bronvermelding JLT Specialty (JLT)
Internet URL http://www.jltrisk.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED