Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Uitbreiding Easy2Analyse door groot enthousiasme gebruikers

Plaatsingsdatum 14-02-2018
Berichtdatum 13 februari 2018

Easy2Analyse biedt voor de controlepraktijk en voor de samenstelpraktijk van accountants een krachtig instrument dat op een praktische wijze de behoefte aan data analyse invult. Meer dan 130 analyses en ingebouwde controles en belastingdienst conforme steekproef. Uiteraard wordt het Referentie Grootboek Schema (RGS) ondersteund. Op basis van RGS kan in een handomdraai een jaarrekening worden gemaakt.  

De digitale vingerafdruk van de geanalyseerde bestanden, log van uitgevoerde acties en rapportering van uitgevoerde werkzaamheden dragen bij aan een deugdelijke dossiervorming.

Bedrijven en instellingen
Voor bedrijven en instellingen biedt Easy2Analyse een krachtig instrument voor de interne beheersing en op een praktische wijze invullen van de behoefte aan analyse en periodieke rapportering. En dat tegen veel lagere kosten dan gebruikelijke oplossingen.

Advocaten en curatoren
In geval van (dreigende) insolventie is het van belang om zo snel mogelijk en tegen de laagst mogelijke kosten inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van de boedel. Met Easy2Analyse kan de curator ‘technische hordes’ overwinnen en direct aan de slag met bijvoorbeeld de auditfiles van de boedel.

Conversie & archiveren
Naast functies voor controle en analyse biedt Easy2Analyse handige mogelijkheden voor data conversie. Handig voor het uitwisselen van gegevens tussen systemen. Door gegevens op te slaan met Easy2Analyse is het niet noodzakelijk oude systemen langer in de lucht te houden dan nodig is. Dit scheelt licentiekosten voor de oude systemen. Bij een termijn van 7 jaren kan dit aardig in de papieren lopen.

"De inzet van Easy2Analyse breed, daar zijn wij ook wel een beetje trots op. Mede ook door de andere toepassingsgebieden te ontsluiten zal naar onze mening de interesse voor auditfiles, RGS etc toenemen. Door het grote enthousiasme waarmee Easy2Analyse wordt gebruikt, zijn wij meer dan ooit gemotiveerd onze dienstverlening nog beter te maken", aldus Wil Ehren van IT Risk Control.

Categorie(n) GRC en Assuring, Branche > Accountantskantoren, XML Auditfiles, Audit, dossierbeheer en data analyse
Bronvermelding IT Risk Control / Easy2Analyse
Internet URL IT Risk Control / Easy2Analyse

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED