Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Heineken gaat voor productiesucces met Infor

Plaatsingsdatum 06-03-2018
Berichtdatum 6 maart 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt aan dat Heineken Infor Advanced Scheduling heeft gekozen voor een wereldwijd standaardisatieprogramma. De brouwer zal de applicatie in 20 landen uitrollen. Infor Advanced Scheduling speelt naar verwachting een belangrijke rol in de harmonisatie en standaardisatie van circa 90 procent van de activiteiten in de brouwerij, waardoor Heineken de capaciteit in dit netwerk kan optimaliseren, de productiecomplexiteit kan reduceren en de koopkracht kan verbeteren.

Na een pilot in twee brouwerijen in Italië beschikt Heineken nu over een template die door vestigingen over de hele wereld gebruikt kan worden. Op basis hiervan en eerdere ervaringen verwacht Heineken de voorraadniveaus van materialen, zoals glazen flessen tot 40 procent te kunnen verlagen. Dit terwijl de capaciteit met maximaal 10 procent wordt verbeterd en de werkdruk consistenter gepland kan worden.

Infor werd na een selectieproces gekozen vanwege de verbeterde functionaliteit van Infor Advanced Scheduling en de specifieke branchekennis van het bedrijf. Heineken gebruikt ook Infor Advanced Planning als onderdeel van zijn S&OP (sales and operational planning) proces. De brouwer gebruikt een maandelijkse S&OP-cyclus die gegevens van derden gebruikt en 18 maanden experimenteert met verschillende scenario’s, waaronder promoties, capaciteitsverschuivingen en de introductie van nieuwe producten.

Het is voor ons van vitaal belang om de complexiteit van onze activiteiten te verminderen en de controle over de productie te behouden,” aldus Ad van Delzen, strategic planner bij Heineken. “Strategische applicaties zoals Infor Advanced Scheduling zorgen ervoor dat we deze controle over onze brouwerijen kunnen uitbreiden. We kunnen ze een pad naar verbeterde winstgevendheid en veel grotere efficiëntie bieden, zonder de individuele karakteristieken van die brouwerij of het bier te verliezen.”

Brouwerijen zijn een van de meeste complexe productie-industrieën,” zegt Phil Lewis, vice president global solution consulting bij Infor. “Door de activiteiten te standaardiseren kunnen er vaak quick wins gerealiseerd worden. De introductie van nieuwe producten vindt sneller plaats of wordt beter afgestemd op de klantvraag of productie. Bedrijven zoals Heineken zien dat in en voegen de mogelijkheid toe om dit proces op grote schaal te herhalen. Deze optimale afstemming betekent dat bedrijven grote complexiteit met vertrouwen aan kunnen.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Terug

Gerelateerde berichten

Infor introduceert nieuwe supply chain-mogelijkheden voor meer inzicht en controle [06-02-2018]

Infor biedt cloudgebaseerde diensten voor supplychain-netwerk van Office Depot, Inc. [09-01-2018]

GT Nexus Commerce Network van Infor bevordert digitale supply chain transformatie bij OCTAL [01-12-2017]

Infor blijft innoveren en investeren in oplossingen voor asset management, materiaalbeheer en procurement [13-11-2017]

Trioliet kiest Infor LN om bedrijfsvoering naar hoger plan te tillen [24-10-2017]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED