Softwarepakketten.nl

Software nieuws

CRM Partners lanceert Dynamics 365 Anonymization app voor AVG

Plaatsingsdatum 13-03-2018
Berichtdatum 13 maart 2018

Customer Engagement specialist CRM Partners lanceert een Anonymization applicatie die organisaties ondersteunt in het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met de app is het mogelijk om met één druk op de knop bepaalde persoonsgegevens uit Microsoft Dynamics 365 te verwijderen. Dit helpt bedrijven om te voldoen aan de nieuwe wetgeving, die onder meer voorschrijft dat personen het recht hebben om vergeten te worden. 

Meer dan één functie
De Anonymization app verwijdert niet alleen de persoonsgegevens op verzoek van de klant. Ook het voldoen aan de bewaarplicht wordt vergemakkelijkt. Zodra de bewaarplicht is verlopen zorgt de app ervoor dat persoonsgegevens automatisch uit het CRM-systeem verwijderd worden. Daarnaast biedt de applicatie een oplossing voor nog een uitdaging. Het gebeurt namelijk nog vaak dat een testomgeving wordt ingericht door een kopie te maken van een productieomgeving. Hoewel dit een representatieve testdatabase oplevert, mogen klantgegevens niet voor dit doel gebruikt worden. De Anonymization app anonimiseert de persoonsgegevens, zodat deze wel gebruikt kunnen worden in testomgevingen.

De app wordt geleverd met een standaardinrichting gebaseerd op hoe de meeste CRM-systemen zijn ingericht. De velden die de app dient te anonimiseren, zoals e-mailadres en naw-gegevens, zijn echter gemakkelijk handmatig aan te passen naar de gewenste indeling.

Categorie(n) Assuring (incl. certificeren en compliance), Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding CRM Partners
Internet URL http://www.crmpartners.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

CRM Partners lanceert AgriLife: gestandaardiseerd CRM-platform voor de agrarische sector [26-10-2017]

Nutreco kiest voor Microsoft Dynamics 365 online met CRM Partners [04-09-2017]

CRM Partners lanceert MembersLife: CRM-platform voor ledenorganisaties [05-04-2017]

De Zonnebloem professionaliseert relatiebeheer met CRM Partners [17-12-2014]

SGR kiest CRM Partners voor realisatie nieuw online deelnemers- en consumentenportaal [25-08-2014]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED