Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Elektronisch factureren: nieuwe eVerbinding platform is live

Plaatsingsdatum 25-03-2018
Berichtdatum 23 maart 2018

We hebben ons platform volledig vernieuwd. De ‘Home page’ is heel overzichtelijk en je ziet alleen de voor jouw rol noodzakelijke oplossingen en apps. In één oogopslag is duidelijk wanneer er nieuwe facturen zijn binnengekomen in je “Postvak in”, of dat er taken zijn die je nog opstaan, zoals het goedkeuren van facturen. Alle organisaties waar je als gebruiker lid van bent staan overzichtelijk in het startscherm. Je kunt ook snel zoeken met de zoekbalk. Dat is handig als je lid bent van meerdere organisaties.

De apps in het platform sluiten aan bij de oplossingen van eVerbinding. In elke app is alle functionaliteit ondergebracht die voor deze oplossing van toepassing is. Je begint in de app met een vast dashboard waarin je tot op factuurniveau kunt doorklikken.

Onze apps in vogelvlucht:

 1. Verkoopfactuur;
  Alles in de context van de verkoopfactuur. Uiteraard begin je met een dashboard. Je kunt met de functie “Model facturen” heel simpel terugkerende facturen verzenden. Een nieuwe verkoopfactuur maken en veilig verzenden via Simplerinvoicing? Het kan vanaf je laptop, je tablet of je smartphone. Overal en altijd. Het archief verkoopfacturen, bewaren we met het oog op de wettelijke bewaartermijn, standaard minimaal 7 jaar. Met de vooraf gedefinieerde filtering kun je in één oogopslag zien welke status de factuur bij de ontvanger heeft.
   
 2. Inkoopfactuur;
  Ook hier is het dashboard je startpunt. Je ziet gelijk welke facturen er nog goedgekeurd moeten worden voor betaling. Zo kun je op een smartphone de procuratie van je openstaande posten doen. Doorklikken tot aan de factuur is standaardfunctionaliteit. Het mooiste is natuurlijk als je een softwarepakket hebt gekoppeld aan je eVerbinding omgeving. Dan staan alle facturen gelijk ook in je administratieve software.
    
 3. Conversietaak;
  Pdf- of papieren facturen worden geconverteerd tot een e-factuur. Van alle ingestuurde hybride facturen is in de conversietaak-app precies te volgen welke status dit document heeft. Is een factuur dubbel ingestuurd? Wij ontdubbelen. Spookfacturen? Wij detecteren, en laten het je weten. Het overgrote deel van de ingestuurde facturen (ruim 98%) krijgt de status “succesvol verwerkt”, wat betekent dat deze factuur in je factuurarchief (inkoop én verkoop) is te raadplegen.
    
 4. Onkostendeclaratie;
  Als werknemer van een bedrijf kun je jouw onkostendeclaratie als e-factuur naar je werkgever sturen. Met onze onkostendeclaratie-app heb je als werknemer een standaard declaratieformulier, met de mogelijkheid om direct een bijlage of foto bij te voegen. Voor werkgevers is het verwerken en betalen van deze declaratie heel eenvoudig. Een duidelijke win-win situatie.

Onze “App winkel” wordt later uitgebreid met nieuwe apps. Houd onze updates in de gaten en maak zo optimaal gebruik van alle functionaliteiten van het eVerbinding platform. 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, UBL en Peppol
Bronvermelding eVerbinding
Internet URL eVerbinding

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED