Softwarepakketten.nl

Software nieuws

SAP versterkt portfolio met overname Callidus Software Inc.

Plaatsingsdatum 14-04-2018
Berichtdatum 13 april 2018

SAP SE heeft aangekondigd dat de aankoop van Callidus Software Inc. is afgerond. Callidus Software Inc. is marktleider op het gebied van lead to money systemen, waaronder sales performance management en CPQ (configure, price, quote). De toevoeging van de nieuwe producten van CallidusCloud verstevigt het SAP® Hybris® cloud portfolio en stelt SAP in staat een end-to-end intelligent customer experience pakket te bieden.

Uitbreiding SAP Hybris portfolio
De aankoop van CallidusCloud completeert SAP’s design van een nieuwe front office die verder gaat dan legacy CRM. De combinatie resulteert in een intelligent customer experience pakket bestaande uit:

  • CallidusCloud oplossingen, die bedrijven middelen geven om sales professionals te inspireren en in staat stellen om leads te volgen.
  • Gigya oplossingen, die organisaties helpen om een digitale aanpak te hanteren voor marketing, sales en services om vertrouwelijke relaties te starten en te bouwen met online consumenten.
  • SAP Hybris marketing oplossingen, die met een datarijke aanpak marketeers helpen met klanten te engagen gedurende de gehele buyer journey.
  • SAP Hybris service oplossingen, die focussen op het garanderen dat bedrijven hun klanten behouden. Deze oplossingen voorspellen hoe een bedrijf haar klanten het beste van dienst kan zijn.
  • SAP Hybris omnichannel commerce en omzet mogelijkheden, die bedrijven in staat stellen om met klanten te engagen op ieder platform en op ieder apparaat, waarbij transacties onmiddellijk worden omgezet naar omzet en groei.
Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Financials, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding SAP SE
Internet URL https://www.sap.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED