Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Simac en eVerbinding verbonden: beiden actief in factuurverwerking

Plaatsingsdatum 19-04-2018
Berichtdatum 18 april 2018

Sinds deze maand is er een partnership tussen Simac en eVerbinding. Zo maakten partijen, beiden actief in factuurverwerking, vandaag op het Factuurcongres in Nieuwegein bekend.

Voor Simac betekent deze samenwerking dat haar klanten in de toekomst nog gemakkelijker (door PEPPOL-aansluiting) en veiliger (door Simplerinvoicing) hun facturen via e-invoicing kunnen ontvangen en versturen. Voor eVerbinding zit de toegevoegde waarde in de meer dan 20 jaar ervaring die Simac heeft met documentverwerking en de aanwezige expertise binnen de consultancytak.

Partijen over de samenwerking “De samenwerking tussen Simac en eVerbinding is een perfect voorbeeld van de synergie tussen de ervaring van Simac en innovatie van eVerbinding. We kijken uit naar en constructieve en langdurige samenwerking met deze mooie partner” aldus Johan Schaeffer, oprichter en CEO van eVerbinding. Ook Peter Bouwmans, directeur van Simac Document Solutions, is enthousiast en heeft hoge verwachtingen: “Met deze samenwerking kijkt Simac vooruit, het is een mooie vervolgstap op het gebied van e-invoicing en hiermee kunnen we klanten ook in de toekomst voorzien van de beste oplossingen.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding eVerbinding en Simac
Internet URL http://www.everbinding.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED