Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Office Depot Europe kiest Oracle Cloud Applications voor financiele processen

Plaatsingsdatum 14-05-2018
Berichtdatum 14 mei 2018

Office Depot Europe, een toonaangevende Europese leverancier van kantoorartikelen en -diensten, kiest Oracle Cloud Applications voor het optimaliseren van zijn businessprocessen. Oracle Cloud Applications stelt Office Depot Europe in staat om verschillende werkzaamheden binnen zijn afdelingen finance en inkoop te automatiseren en financiële systemen te upgraden als onderdeel van de digitale transformatie.

Om toekomstige groeiplannen te stimuleren, koos Office Depot Europe voor Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Enterprise Performance Management (EPM) Cloud ter vervanging van de huidige IT-infrastructuur die het bedrijf beperkte in zijn mogelijkheden om te voldoen aan veranderende zakelijke behoeften. Oracle ERP Cloud en Oracle EPM Cloud bieden samen een compleet, modern en veilig platform dat Office Depot Europe in staat stelt financiële en gerelateerde processen, zoals inkoop en contractbeheer, te automatiseren en accurate inzichten te bieden in planning, budgettering en forecasting. Bij de implementatie zal ook Oracle-partner PwC, ondersteund door Apro Software Solutions, Finext en Swap Support, betrokken zijn.

Na de overname van de Europese tak van Office Depot door de Duitse private equity-organisatie AURELIUS in 2016 werd Office Depot Europe een Europees bedrijf.

 

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding Oracle
Internet URL http://www.oracle.com

Terug


Onerzoeksbureau GBNED