Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Verantwoord en duurzaam handelen met informatieplatform Liber

Plaatsingsdatum 12-06-2018
Berichtdatum 12 juni 2018

BCT, specialist in Enterprise Information Management, introduceert met informatieplatform Liber gepersonaliseerde werkomgevingen met één centraal organisatiebrein. Hiermee speelt BCT in op de vraag om grip te krijgen en te houden op cruciale informatiestromen. Door de opkomende platformeconomie wordt het namelijk steeds belangrijker dat systemen op de juiste manier met elkaar interacteren en informatie uitwisselen. Verschillende netwerken moeten met elkaar kunnen samenwerken, wat zorgt voor diverse informatiestromen die door elkaar lopen. Dit is een uitdaging waar onder andere veel gemeentes nu voor staan. Met Liber biedt BCT uitkomst.

Eén centraal organisatiebrein
De oplossing biedt informatiebeheer en -technologie rondom de volgende componenten: processen, documenten, objecten en collaboratie. Deze zijn cruciaal bij het realiseren van een centraal organisatiebrein in één omgeving. Door de informatiestromen van al deze componenten met elkaar te combineren ontstaat er één versie van de waarheid voor iedere gebruiker. Hiermee is Liber veel meer dan slechts een zaaksysteem. Uiteraard is het platform compliant met de AVG door inzichtelijke informatiestromen en autorisaties.

Gepersonaliseerde werkomgeving
Het platform heeft een open infrastructuur met API’s, waardoor andere applicaties en systemen naadloos aansluiten op het platform. Dit is van belang om een gepersonaliseerde werkomgeving aan te bieden met de juiste informatie op het juiste moment – oftewel contextgevoelig ontsluiten van informatie. Door deze flexibele werkwijze kan de invulling van Liber naar wens afgestemd worden op organisatieniveau, maar ook op een specifieke afdeling of zelfs individu. Iedere medewerker heeft immers andere informatie nodig om zijn werk goed te kunnen uitvoeren.

Informatieplatform
Liber is bij uitstek een informatieplatform voor medewerkers van gemeentes en faciliteert daarnaast een omgeving voor externe gebruikers, zoals burgers en bedrijven. Dit geeft het platform een extra dimensie. BCT brengt zo gemeentes en zijn inwoners samen en stimuleert lokale samenwerkingen, daarmee inspelend op de platformeconomie van vandaag. Organisaties en burgers kunnen nu op een fundamenteel andere wijze informatie uitwisselen.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM)
Bronvermelding BCT
Internet URL https://www.bctsoftware.com/nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Gemeente Ede kiest voor BCT en zet grote stappen richting volledig digitaal werken [20-03-2018]

BCT integreert functie voor digitaal rechtsgeldig ondertekenen van ValidSign [08-12-2017]

BCT verrijkt informatiemanagement-portfolio met BI van Synaxion [28-11-2017]

BCT als eerste leverancier compliant aan drie KING-standaarden [05-03-2015]

LANDER optimaliseert contractmanagement samen met BCT [02-12-2014]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED