Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nu ook met Unit4 Multivers en Twinfield e-facturatie via Simplerinvoicing / PEPPOL mogelijk

Plaatsingsdatum 20-06-2018
Berichtdatum 18 juni 2018

MKB en Accountancy boekhoudpakketten Unit4 Multivers en Twinfield kunnen nu ook aangesloten worden op het veilige e-facturatienetwerk van Simplerinvoicing / PEPPOL. Dat maken softwarepartners BPM Software en eVerbinding bekend.

Door de koppeling van BPM Software op deze twee pakketten maakt eVerbinding het ontvangen van e-facturen mogelijk in vrijwel alle boekhoudsoftware die door het MKB en de Accountancybranche gebruikt wordt.

e-facturatie in meer dan 90% van de boekhoudsoftware
BPM Software en eVerbinding hebben allebei Accountancy en MKB organisaties als belangrijke gebruikersgroep. Er is steeds meer behoefte aan een eenvoudige, maar veilige manier van het ontvangen van e-facturen. Marcel van Wensem van eVerbinding: “Door de samenwerking met BPM Software zetten we een belangrijke stap naar de totale ontsluiting van het MKB en de Accountancy. We zijn nu geïntegreerd in meer dan 90% van alle boekhoudsoftware.”

Partnership
Zowel BPM Software en eVerbinding gelooft in het partnershipmodel. Het was dus voor beide partijen een logische keuze om vanuit elkaars expertise en specialisme een samenwerking aan te gaan. Marc Fransen van BPM Software zegt hierover: “Wij hebben al jarenlang ervaring in de koppelingen met zowel Unit4 Multivers als Twinfield. eVerbinding is leidend in het aansluiten van software op het PEPPOL netwerk en Simplerinvoicing. Zo konden we deze twee zaken mooi met elkaar combineren en elkaar versterken.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Boekhoudsoftware, Standaardisatie, (open)standaarden
Bronvermelding eVerbinding en BPM Software
Internet URL http://www.everbinding.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED