Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Vomar automatiseert promotieproces met FlowFabric

Plaatsingsdatum 09-07-2018
Berichtdatum 9 juli 2018

Supermarktorganisatie Vomar Voordeelmarkt heeft voor het automatiseren en stroomlijnen van haar promotieproces gekozen voor de Promotie Management-oplossing van FlowFabric, expert in ontwikkeling van businessapplicaties. Doel van de samenwerking is om het proces rondom de wekelijkse acties en de promotiefolder minder arbeidsintensief te maken en één versie van de waarheid te realiseren. Het maken en beheren van de promoties is op dit moment een handmatig en daardoor foutgevoelig proces. Bij de totstandkoming van een folder zijn medewerkers van vijf verschillende afdelingen betrokken, van inkoop tot voorraadbeheer en categoriemanagement. Dankzij een koppeling tussen het ERP-systeem en de Promotie Manager is Vomar in staat het proces te automatiseren, prognoses te maken en krijgt de organisatie inzicht in rollen en verantwoordelijkheden.

Kennis retailmarkt
Voor het stroomlijnen van het promotieproces heeft Vomar onder andere informatie ingewonnen bij Superunie, een inkooporganisatie die dertien onafhankelijke retailorganisaties vertegenwoordigt, waaronder Vomar zelf. Uiteindelijk is Vomar met FlowFabric in contact gekomen. De bewezen oplossing, branchespecifieke kennis en pragmatische aanpak van FlowFabric sloten naadloos aan op de wensen van de supermarkt. Doordat het project in sprints van twee weken wordt opgeleverd, gaat de ontwikkeling snel en kan er continu bijgestuurd worden.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding FlowFabric
Internet URL http://www.flowfabric.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

DEEN Supermarkten rekent af met inefficient promotieproces [19-07-2017]

Intratuin optimaliseert artikelbeheer met FlowFabric [28-06-2016]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED