Softwarepakketten.nl

Software nieuws

BLOXS legt de (e)Verbinding

Plaatsingsdatum 06-09-2018
Berichtdatum 5 september 2018

Goed nieuws voor de klanten van BLOXS software. Het is vanaf heden mogelijk om de BLOXS omgeving te koppelen met eVerbinding! Met deze koppeling worden inkoopfacturen makkelijk en snel in BLOXS geregistreerd en verwerkt.

Waarom eVerbinding?
Bij het beheer van vastgoed heb je te maken met verschillende aspecten. Één van deze aspecten is het opvoeren van de inkoopfacturen. “Om dit voor onze klanten efficiënter te maken is er vanaf heden een koppeling met eVerbinding. Deze koppeling zorgt ervoor dat inkoopfacturen automatisch als boekings- en betalingsvoorstel klaar staan binnen de BLOXS omgeving. Vooralsnog is de functie met name geschikt voor vastgoedbeleggers.” aldus Dyon Dieks / Implementatie Consultant.

Volledige integratie van e-facturatie
Door de integratie van eVerbinding is het voor de klanten van BLOXS nu heel eenvoudig om aan te sluiten op het veilige e-facturatienetwerk van Nederland en Europa Simplerinvoicing / PEPPOL. “Doordat wij alle typen facturen omzetten naar één standaard e-factuurformaat, kunnen gebruikers van BLOXS hun volledige inkoopadministratie automatisch via eVerbinding verwerken. Van kassabon tot échte e-factuur!

 

 

Categorie(n) Assuring > Data analyse , Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, Assuring (incl. certificeren en compliance), UBL
Bronvermelding e-Verbinding
Internet URL http://www.everbinding.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nu ook met Unit4 Multivers en Twinfield e-facturatie via Simplerinvoicing / PEPPOL mogelijk [20-06-2018]

eVerbinding is ISO 27001 gecertificeerd! [24-05-2018]

Simac en eVerbinding verbonden: beiden actief in factuurverwerking [19-04-2018]

Elektronisch factureren: nieuwe eVerbinding platform is live [25-03-2018]

Drie Hoogheemraadschappen binnen een uur klaar voor EU-richtlijn 2014/55/EU met AllSolutions en eVerbinding [14-12-2017]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED