Softwarepakketten.nl

Software nieuws

BLOXS legt de (e)Verbinding

Plaatsingsdatum 06-09-2018
Berichtdatum 5 september 2018

Goed nieuws voor de klanten van BLOXS software. Het is vanaf heden mogelijk om de BLOXS omgeving te koppelen met eVerbinding! Met deze koppeling worden inkoopfacturen makkelijk en snel in BLOXS geregistreerd en verwerkt.

Waarom eVerbinding?
Bij het beheer van vastgoed heb je te maken met verschillende aspecten. Één van deze aspecten is het opvoeren van de inkoopfacturen. “Om dit voor onze klanten efficiënter te maken is er vanaf heden een koppeling met eVerbinding. Deze koppeling zorgt ervoor dat inkoopfacturen automatisch als boekings- en betalingsvoorstel klaar staan binnen de BLOXS omgeving. Vooralsnog is de functie met name geschikt voor vastgoedbeleggers.” aldus Dyon Dieks / Implementatie Consultant.

Volledige integratie van e-facturatie
Door de integratie van eVerbinding is het voor de klanten van BLOXS nu heel eenvoudig om aan te sluiten op het veilige e-facturatienetwerk van Nederland en Europa Simplerinvoicing / PEPPOL. “Doordat wij alle typen facturen omzetten naar één standaard e-factuurformaat, kunnen gebruikers van BLOXS hun volledige inkoopadministratie automatisch via eVerbinding verwerken. Van kassabon tot échte e-factuur!

 

 

Categorie(n) GRC en Assuring, UBL en Peppol, Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding e-Verbinding
Internet URL e-Verbinding

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED