Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Tradeinterop ontvangt ISAE 3402 Type II assurance rapport

Plaatsingsdatum 13-09-2018
Berichtdatum 13 september 2018

Met het ISAE 3402 Type II assurance rapport voldoet tradeinterop niet alleen aan de strikte richtlijnen van ISAE 3402, het rapport bevestigt ook dat de beheersmaatregelen bij de verwerking van financiële transacties over een periode van een jaar ook echt effectief hebben gewerkt.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat de data van onze klanten goed beveiligd is en dat risico’s worden beheerst, maar daarnaast hechten wij er ook veel waarde aan om dit inzichtelijk te maken voor onze klanten”, aldus Henk van Koeverden, CEO van tradeinterop. “Een control framework conform de ISAE richtlijnen biedt dit inzicht en geeft de klant zekerheid dat de processen niet alleen op orde zijn, maar dat de strikte richtlijnen ook worden nageleefd.”

De audits van tradeinterop zijn wederom uitgevoerd door BDO Audit & Assurance B.V. Vorig jaar ontving tradeinterop al een ISAE 3402 Type I rapportage. De afgelopen periode is tradeinterop wederom ge-audit om aan te kunnen tonen dat de processen niet alleen voldoen aan de ISAE 3402 richtlijnen, maar dat de beheersmaatregelen ook effectief werken.

Categorie(n) Branche > ICT bedrijven, Soort > (Elektronisch) factureren, Assuring (incl. certificeren en compliance)
Bronvermelding trade!nterop
Internet URL http://www.tradeinterop.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact geeft e-factureren enorme boost met PEPPOL koppeling van tradeinterop [08-12-2017]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED