Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Intermax Group en Grace Systems lanceren Intermax Datascience

Plaatsingsdatum 21-09-2018
Berichtdatum 21 september 2018

De Intermax Group heeft een strategisch belang genomen in Grace Systems. Samen starten ze een nieuw merk binnen de Intermax Group: Intermax Datascience (powered by Grace Technology).

Intermax Datascience is gespecialiseerd in geavanceerde data analyse, data science en data mining en biedt een softwareplatform met modellen om big data uitdagingen in de zorg en de financiële sector op te lossen.

We zijn met Grace Systems in gesprek gegaan omdat we een significante expertise op het gebied van data science wilden aanboren. Deze samenwerking past in onze visie om van managed hoster te transformeren naar een datagedreven onderneming die hoge toegevoegde waarde biedt,” vertelt Ludo Baauw, algemeen directeur Intermax Group.

Data analytics-as-a-service
De vraag naar data analyse, en vooral naar intelligente antwoorden op complexe businessvragen, explodeert. Als betrouwbare service provider bevindt de Intermax Group zich in een ideale positie om hierin fors te groeien met ‘data analytics-as-a-service’. Het voordeel van deze samenwerking is dat - doordat Grace Systems al een prachtige propositie heeft - we elkaar kunnen helpen snel te groeien in dit segment. Tegelijkertijd bieden we onze sleutelmarkten toegevoegde waarde op het gebied van data analytics. We helpen klanten enorme kostenbesparingen te realiseren, door het vinden van efficiency in de operatie, op basis van actuele en beschikbare data. We zijn al met mooie projecten bezig in de zorg, waar we spectaculaire resultaten hebben laten zien,” aldus Baauw.

Wetenschappelijk onderzoek in hogere versnelling
Ons doel is om met onze zelfontwikkelde technologie en modellen een leidende positie te verwerven in personalised healthcare. We hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd en een prachtig platform opgebouwd, waar we zelfs een aantal prestigieuze prijzen voor in ontvangst mochten nemen: de Best Fintech Start-Up Award in 2016 en recent de Health Award Cancer Research 2018,” vertelt Henk Boersma, oprichter Grace Systems en de nieuwe directeur van Intermax Datascience.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Intermax
Internet URL Intermax

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED