Softwarepakketten.nl

Software nieuws

MUIS Software nieuwste deelnemer Zeker-OnLine

Plaatsingsdatum 04-10-2018
Berichtdatum 4 oktober 2018

Als deelnemer van het Zeker-OnLine keurmerk zet MUIS Software weer een stap naar het hoogst haalbare op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. “Onze online boekhoudsoftware staat voor het beste niveau van online beveiliging en dit willen we graag zo houden. Met Zeker-OnLine is voor iedereen duidelijk hoe veilig onze diensten zijn”, aldus directeur Mattijs Wilms. MUIS Software start met de audit benodigd voor het keurmerk komende periode.

MUIS Software (sinds 1984) is een ambitieus en modern softwarebedrijf dat zich focust op de groei van ondernemers en accountants. Via het online boekhoudprogramma iMUIS Online wordt de boekhouding geautomatiseerd. De software wordt door MUIS zelf ontwikkeld en is zowel SRA- als BDO-gecertificeerd en binnenkort ook ISO 270001 en NEN 7510 gecertificeerd. Door het uitgebreide module pakket kunt u als ondernemer de boekhoudsoftware zelf samen stellen en op de beste manier voor uw organisatie inzetten.

Het Zeker-OnLine keurmerk staat voor het veiliger maken van online dienstverlening. Het keurmerk wordt jaarlijks verkregen nadat de deelnemer, middels een onafhankelijke en transparante toetsing, is goedgekeurd. Deze toetsing wordt uitgevoerd door een auditteam met behulp van een openbaar normenkader. Dit normenkader is deels gebaseerd op de richtlijnen voor veilige webapplicaties van het NCSC (Nationaal Cyber Security Centre). Zeker-OnLine staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit van de dienstverlening.

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Assuring (incl. certificeren en compliance)
Bronvermelding MUIS Software
Internet URL http://www.muis.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuwe koppeling tussen iMUIS Online en Bol.com [27-07-2018]

MUIS Robotic on Tour 2018 [14-04-2018]

Buckaroo en MUIS Software bundelen krachten [08-12-2017]

4Accountancy levert nieuwe dienst voor accountants met behulp van MUIS Software [03-10-2017]

UBL Cloud uitgebreid met 100% factuurherkenning en verkoopfacturen [27-09-2017]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED