Softwarepakketten.nl

Software nieuws

MUIS Software nieuwste deelnemer Zeker-OnLine

Plaatsingsdatum 04-10-2018
Berichtdatum 4 oktober 2018

Als deelnemer van het Zeker-OnLine keurmerk zet MUIS Software weer een stap naar het hoogst haalbare op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. “Onze online boekhoudsoftware staat voor het beste niveau van online beveiliging en dit willen we graag zo houden. Met Zeker-OnLine is voor iedereen duidelijk hoe veilig onze diensten zijn”, aldus directeur Mattijs Wilms. MUIS Software start met de audit benodigd voor het keurmerk komende periode.

MUIS Software (sinds 1984) is een ambitieus en modern softwarebedrijf dat zich focust op de groei van ondernemers en accountants. Via het online boekhoudprogramma iMUIS Online wordt de boekhouding geautomatiseerd. De software wordt door MUIS zelf ontwikkeld en is zowel SRA- als BDO-gecertificeerd en binnenkort ook ISO 270001 en NEN 7510 gecertificeerd. Door het uitgebreide module pakket kunt u als ondernemer de boekhoudsoftware zelf samen stellen en op de beste manier voor uw organisatie inzetten.

Het Zeker-OnLine keurmerk staat voor het veiliger maken van online dienstverlening. Het keurmerk wordt jaarlijks verkregen nadat de deelnemer, middels een onafhankelijke en transparante toetsing, is goedgekeurd. Deze toetsing wordt uitgevoerd door een auditteam met behulp van een openbaar normenkader. Dit normenkader is deels gebaseerd op de richtlijnen voor veilige webapplicaties van het NCSC (Nationaal Cyber Security Centre). Zeker-OnLine staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit van de dienstverlening.

 

Categorie(n) Assuring (incl. certificeren en compliance), Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding MUIS Software
Internet URL http://www.muis.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

MUIS Software realiseert NOW-rapport [12-05-2020]

Overal gratis factureren met de Spitsfactuur App [20-01-2020]

Incura en MUIS Software realiseren software integratie om de zorgprofessional nog verder te ontzorgen [05-09-2019]

MUIS Software lanceert MUIS Academy [26-08-2019]

MUIS Software on Tour [25-07-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED