Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Blue10 viert 10-jarig jubileum

Plaatsingsdatum 16-10-2018
Berichtdatum 16 oktober 2018

Een feestelijke mijlpaal; Blue10 bestaat dit jaar 10 jaar!  Wat 10 jaar geleden begon als een project bij een familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een snelgroeiend softwarebedrijf dat een groeiend aantal organisaties helpt bij het automatiseren van de administratie.

Blue10, 10 jaar groei
Het verhaal van Blue10 begint 10 jaar geleden bij een familiebedrijf dat op zoek is naar een oplossing voor het digitaal verwerken van toentertijd ca. 30.000 facturen per jaar. Na een lange zoektocht merken ze dat er geen oplossing beschikbaar is die voldoende aansluit op de wensen die ze hebben: eenvoudig, gebruikersvriendelijk, praktisch toepasbaar en natuurlijk betaalbaar. Met deze wensen in gedachte besloten ze daarom om zelf een product te ontwikkelen, niet wetende dat deze oplossing jaren later door zoveel bedrijven dagelijks met veel plezier gebruikt wordt.

Zoals Blue10 zelf beschrijft: ‘Ze zeggen wel eens dat de beste strategie degene is die achteraf succesvol is gebleken. Als dat waar is, dan hebben we blijkbaar, achteraf gezien, goede keuzes gemaakt.’ Om een idee te geven van de groei die Blue10 heeft doorgemaakt: in 2017 zijn ze met 60% gegroeid en in 2018 is Blue10 gegroeid naar een organisatie met 34 mensen, waarmee ze ruim 1.250 organisaties mogen bedienen, variërend van MKB-organisaties tot en met accountants- en administratiekantoren die de administraties van hun klanten sneller en efficiënter willen verwerken met behulp van de Blue10 software. Klanten van Blue10 variëren van enkele honderden facturen tot meer dan 100.000 facturen per jaar.

Kennissessies en sprekers
Om het 10-jarig jubileum te vieren heeft Blue10 op donderdag 1 november 2018 een jubileumdag georganiseerd voor klanten, partners en relaties. Het programma is opgedeeld in twee delen, waarbij Blue10-gebruikers in het eerste gedeelte verschillende kennissessies kunnen volgen onder leiding van Blue10 experts. Hierna volgt een tweede deel waar twee sprekers hun visie op succesvol ondernemerschap delen. Ronnie Overgoor, internetondernemer van het eerste uur en oprichter van het ondernemersplatform 7 Ditches TV, opent het programma met een kort interview met Blue10 directeuren Marcel Duijvestijn en Niels van Buuren. Hierna neemt Florian Dirkse het publiek mee in zijn avontuurlijke wereld. Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Ronnie Overgoor sluit af met een interactieve lezing waar hij niet alleen laat zien hoe de wereld van morgen eruit ziet, maar het publiek tevens een spiegel voorhoudt en laat zien welke mindset nodig is om succesvol te zijn én te blijven. Na afloop wordt met alle aanwezige geproost op het 10-jarig jubileum.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Blue10
Internet URL http://www.blue10.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED