Softwarepakketten.nl

Software nieuws

MUIS Software start geintegreerde rapportagetool met Speedbooks

Plaatsingsdatum 08-11-2018
Berichtdatum 8 november 2018

MUIS Software en Speedbooks rapportage software zijn een unieke samenwerking aangegaan. Met de geïntegreerde Speedbooks Rapportagetool in iMUIS Online kunnen klanten vanaf nu profiteren van overzichtelijk standaard ingestelde en eigen gemaakte rapportages.

Tegenwoordig wil vrijwel elke klant vaker en meer inzicht in zijn financiële situatie. Dit betekent dat administratie- en accountantskantoren proactief aan de slag gaan met de wensen van de klant. Met de Speedbooks Rapportagetool beschik je snel en eenvoudig over de juiste rapportages.

Je kunt met Speedbooks Rapportage op een gemakkelijke manier tussentijdse rapportages maken en cijfers inzien via het (volledig aanpasbare) online dashboard en de mobiele app. In één oogopslag zie je een overzicht van de financiële gegevens. Denk hierbij aan grafieken van o.a. de omzet, kosten, resultaten en liquide middelen, maar ook benchmark rapportages en grafieken die je zelf kunt samenstellen.

In totaal zijn er in Speedbooks Rapportage tien standaard rapporten beschikbaar, zoals een maandoverzicht en een vijf perioden vergelijking. Een extra handig standaard rapport is de benchmarkrapportage. Hierin worden de cijfers van een administratie vergeleken met het branchegemiddelde. Dit geeft jou direct inzicht in hoe de klant ervoor staat ten opzichte van de markt.

De standaard rapporten en grafieken kun je naar eigen inzicht aanpassen en opslaan als template. Daarbij is het mogelijk om zelf grafieken samen te stellen, bijvoorbeeld de omzet per medewerker. Een grafiek is aanklikbaar tot op het niveau van de ingescande factuur.

Speedbooks Rapportage is beschikbaar voor administratie- en accountantskantoren voor €2,- per administratie per maand. Als de klant wil meekijken met een vieweraccount kan dit voor €5,- extra per maand.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Speedbooks Rapportage? Kijk hier voor meer informatie.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Managementinformatie, Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies
Bronvermelding MUIS Software
Internet URL http://www.muis.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

MUIS Software nieuwste deelnemer Zeker-OnLine [04-10-2018]

Nieuwe koppeling tussen iMUIS Online en Bol.com [27-07-2018]

MUIS Robotic on Tour 2018 [14-04-2018]

Buckaroo en MUIS Software bundelen krachten [08-12-2017]

4Accountancy levert nieuwe dienst voor accountants met behulp van MUIS Software [03-10-2017]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED