Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nieuwe app oplossing voor trage administratie

Plaatsingsdatum 28-11-2018
Berichtdatum 27 november 2018

Bij veel organisaties lopen administratieve werkzaamheden vertraging op, omdat systemen alleen bereikbaar zijn via de desktop. Is de administrateur niet op kantoor, dan blijven verzoeken en facturen liggen. Decos introduceert daarom deze maand een mobiele app waarmee taken altijd en overal kunnen worden afgehandeld. Na een succesvolle proefperiode bij diverse overheidsorganisaties, wordt deze oplossing – JOIN Mobile – nu landelijk uitgerold.

JOIN Mobile is de eerste app die overheidsorganisaties in staat stelt om volledig mobiel te werken. Ook organisaties uit de profitsector kunnen werken met de oplossing. Dankzij de integratie tussen de desktopversie van JOIN en de nieuwe app JOIN Mobile wordt informatie, bijvoorbeeld uit de administratie, realtime gesynchroniseerd en is die altijd up-to-date.

Werken waar en wanneer je wilt past natuurlijk helemaal bij deze tijd,” vertelt David Bronsveld van Decos. “Een deel van onze gebruikers is veel onderweg, waardoor de administratieve afhandeling van taken vaak blijft liggen. Voor overheidsorganisaties - circa tweehonderd werken al met JOIN – betekent deze app een verdere optimalisatie van de dienstverlening. Ook het bedrijfsleven kan met de app hun processen verder stroomlijnen.”

Onderweg
De afgelopen maanden experimenteerden Waterschap Noorderzijlvest, Vervoerregio Amsterdam en de werkorganisatie HLTsamen (Hillegom, Lisse en Teylingen) met JOIN Mobile.

Van deze app worden wij heel blij”, zegt Harko van der Kaap, projectleider ICT bij het Waterschap Noorderzijlvest. “De oplossing sluit aan bij onze wens om het afhandelen van taken gemakkelijker te maken. Veel collega’s zijn de hele dag onderweg, om meldingen over gezonken boten of een te laag waterpeil op te lossen. Administratief werk spaarden zij op totdat zij weer op kantoor waren.”

Met JOIN Mobile is dit anders. Nu kunnen collega’s altijd en overal taken afhandelen op hun smartphone. Ook hebben we nu beter inzicht in het naleven van de servicenormen.”

 

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding Decos
Internet URL http://www.decos.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED