Softwarepakketten.nl

Software nieuws

MoreApp, de digitale formulieren app, wordt gebruikt om bekende Nederlandse historische molens te inspecteren

Plaatsingsdatum 05-12-2018
Berichtdatum 4 december 2018

MoreApp, de digitale formulieren app, wordt gebruikt om de bekende Nederlandse historische molens te inspecteren. Verbij combineert met MoreApp de technieken van nu met het ambacht van toen.

Het familiebedrijf Verbij bouwt, verbouwt, onderhoudt en restaureert al sinds 1868 monumentale panden. MoreApp verzorgt de inspectie app om Verbij te helpen bij het onderhoud van haar molens over de hele wereld. De inspectie app wordt ook gebruikt voor het vastleggen van werkplekinspecties van haar projecten volgens de VCA norm.

Monumenten
Frequent gebruik van de windmolen inspectie app helpt bij het voorkomen van storingen of beschadigingen. Een vakkundige uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan de molens zorgt er bovendien voor dat de oorsprong van het monument zo intact mogelijk blijft. Met de windmolen inspectie app legt Verbij algemene gegevens vast, controleren ze alle punten en voegen foto's en opmerkingen toe. Het formulier kan volledig naar wens worden ingericht en aangepast.

Gebruiksvriendelijk
Als een inspectie is uitgevoerd, wordt deze automatisch opgeslagen als een compleet PDF-rapport. Klaar om te versturen naar de geïnteresseerden, zoals monumentenzorg. De rapporten geven een duidelijk beeld van de staat van de molen en geven inzicht in het te verwachten onderhoud. Het is belangrijk om slim en efficiënt met middelen om te gaan. Des te beter de inspectie is, des te beter de molen onderhouden kan worden.

MoreApps inspectie app vervult precies de wensen van Verbij. Het kostte namelijk enorm veel tijd om een papieren formulier in te vullen, over te typen en er vervolgens de foto's bij te zoeken. De inspectie app moest ook zo gebruiksvriendelijk zijn dat iedereen er mee kan werken. Verbij ging op zoek naar een snelle en makkelijke oplossing voor het uitvoeren van molen inspecties. Verbij is blij met de verbeterde processen: "Hoe sneller en makkelijker de inspectie gaat, des te meer budget er over blijft om daadwerkelijk spijkers te slaan."

Categorie(n) Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding MoreApp
Internet URL http://www.moreapp.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Digitale formulieren verdienen zichzelf makkelijk terug [14-04-2015]


Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED