Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor neemt Alfa-Beta Solutions over

Plaatsingsdatum 05-12-2018
Berichtdatum 4 december 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt vandaag de overname aan van Alfa-Beta Solutions, een Nederlandse systeemintegrator. Alfa-Beta Solutions is een Gold Infor Channel Partner, die zich op middelgrote en grootzakelijke bedrijven richt in de F&B-industrie in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft de afgelopen tientallen jaren diepgaande branchekennis opgebouwd, en door de overname kan Infor zijn groeiende klantenbestand in de Europese voedings- en drankindustrie beter ondersteunen.

Bedrijven in heel Europa omarmen de cloud als een middel voor modernisering en digitalisering. We zien dan ook een sterke vraag naar onze CloudSuite-producten, al was die in geen enkele industrie zo hoog als in de voedings- en drankenindustrie”, aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “Door de overname van Alfa-Beta Solutions kan een getalenteerd en ervaren team ons helpen tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar onze producten en nieuwe klanten te helpen om snel waarde te realiseren.”

Alfa-Beta Solutions is gevestigd in Arnhem en is een toonaangevend adviesbureau, gespecialiseerd in Infor M3 en BI. Er werken circa 70 werknemers vanuit het Nederlandse hoofdkantoor en de Duitse vestiging in Darmstadt. Alfa-Beta concentreert zich op F&B-markt, met een specialisatie in de microverticals zuivel, agrofood en klant-en-klare-levensmiddelen. Tot het klantenbestand behoren onder andere Royal A-Ware, Cono Kaasmakers, HZPC, Colbrand, Riedel, Huuskes, Roerink Food Family, Fransen Gerrits, Coroos Conserven en Jermi.

Infor levert moderne oplossingen die zijn toegesneden op de F&B-industrie en we hebben ons de afgelopen decennia gespecialiseerd in die branche. De toenemende vraag naar gespecialiseerde F&B-oplossingen kan alleen worden ingevuld middels voorspelbare, doelgerichte en snelle implementaties met behulp van standaardsoftware en branchekennis. Door deze overname kunnen we onze methodologieën en best practices uitbreiden en verder laten groeien”, aldus Frank Resink, CEO van Alfa-Beta Solutions.

Voorwaarden over de overname worden niet bekendgemaakt.

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED