Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Visma Group wil Nederlandse cloud software dienstverlener EBPI overnemen

Plaatsingsdatum 20-12-2018
Berichtdatum 20 december 2018

Visma Group, een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische software voor het mkb en de (semi)publieke sector in Scandinavië, de Baltische staten en de Benelux, heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Nederlandse cloud software dienstverlener EBPI, een belangrijke aanbieder van Software as a Service (SaaS) voor overheidsorganisaties in Nederland. De overeenkomst is voor advies voorgelegd aan de ondernemingsraad van EBPI. De overname zal worden gemeld bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De voorgenomen transactie met EBPI volgt op eerdere overnames die Visma in Nederland eerder dit jaar heeft gedaan, waaronder Raet, Proactive, Idella en Pink Web en past in de strategie de activiteiten in deze strategisch belangrijke regio uit te breiden en de marktpositie van Visma in Noord-Europa te versterken. Visma zal in 2019 blijven zoeken naar mogelijkheden om de aanwezigheid en het productaanbod in Nederland te vergroten.

EBPI vult de portefeuille van Visma aan en verbreedt de domeinen waarop Visma al in Nederland actief is. Tegelijkertijd kan EBPI profiteren van een sterke partner voor de verdere ontwikkeling van de positie in Nederland, en om haar diensten internationaal aan te bieden via het netwerk van de Visma groep.

Categorie(n) Branche > ICT bedrijven, Soort > EAI, Webservice en API, SAAS, Cloud Computing, Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding Visma
Internet URL http://www.visma.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED