Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Geautomatiseerd fiscaal adviseren. Zo werkt het!

Plaatsingsdatum 11-04-2019
Berichtdatum 10 april 2019

Ik wil minder belasting betalen, wat adviseer je me?’ Dat is, heel terecht, de meest gestelde vraag aan accountants of boekhouders, zeker door ondernemers. Toch zijn er weinig kantoren die het ‘adviseren’ goed georganiseerd hebben in hun werkproces. Gastblogger Gerwin de Velde van Wolters Kluwer signaleert dat steeds meer kantoren hiervoor succesvol gebruikmaken van een adviestool. In deze blog 'Geautomatiseerd fiscaal adviseren. Zo werkt het!' laat hij zien hoe dat gaat.

Meestal vindt adviseren nu nog ad hoc plaats: de klant vraagt en jij draait een advies. Klanten die niets vragen, krijgen dus niets. En dat heeft nog een reden: het is vrijwel ondoenlijk om als kantoor op de hoogte te blijven van alle fiscale wijzigingen. Laat staan dat je alle klanten bij iedere wijziging direct kunt voorzien van passend advies. Althans, dat dacht je ... want tegenwoordig kan dat wel. Steeds meer kantoren gebruiken hiervoor een fiscale adviestool.

Een fiscale – online – adviestool, zoals Avanzer Advies, is ontwikkeld om jou als accountant of adviseur te helpen om professioneel en geautomatiseerd adviesdiensten te leveren. Met als tweeledig doel: zorgen dat je als kantoor meer tevreden klanten krijgt (en behoudt) en meer omzet uit je advieswerk haalt. Dat klinkt interessant, maar hoe werkt zoiets in de praktijk?

Lees verder...


Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Soort > Belastingen, Juridisch en Subsidie
Bronvermelding Wolters Kluwer
Internet URL http://www.wolterskluwer.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Wolters Kluwer voegt Innolan toe aan Twinfield [29-07-2013]


Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED