Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Aham Vastgoed verbetert bedrijfsprocessen met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

Plaatsingsdatum 05-06-2019
Berichtdatum 5 juni 2019

Aham Vastgoed heeft voor de vervanging van zijn ERP-systeem gekozen voor de Fit4RealEstate-oplossing van Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC). De vastgoedonderneming wil met dit ERP-systeem haar bedrijfsprocessen verbeteren om zo verdere groei te ondersteunen en de klanttevredenheid te verhogen. Fit4RealEstate is een cloudoplossing die is gebaseerd op best practice-standaarden, waardoor het systeem ook heel geschikt is voor een kleinere vastgoedonderneming met 2.500 verhuureenheden als Aham Vastgoed.

Aham Vastgoed heeft te maken met veel verschillende administratieve handelingen, bijvoorbeeld door de snelle doorstroom van woningen in het duurdere segment. Daarnaast is het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid. Fit4RealEstate biedt de onderneming grip op de processen en het groeiende vastgoedportfolio. De oplossing voorziet in één integraal systeem met één centrale database en dus ook één duidelijk overzicht.

Het systeem ondersteunt de volledige vastgoedlevenscyclus: van plan, ontwikkeling, renovatie en realisatie tot en met exploitatie, onderhoud en eventuele sloop of verkoop. Met eenduidig inzicht in al deze fasen zijn huurders en toeleveranciers beter te bedienen, bijvoorbeeld met een slimmer facturatieproces. Bovendien kan de onderneming met de realtime managementinformatie snel sturen op ontwikkelingen.

 

 

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > ERP
Bronvermelding Ctac
Internet URL http://www.ctac.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED