Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Visma breidt zijn aanbod van HR-oplossingen voor de Nederlandse markt uit met de overname van HR2day en Dotweb

Plaatsingsdatum 10-07-2019
Berichtdatum 9 juli 2019

Visma heeft zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt het afgelopen jaar fors uitgebreid. Met de overname van HR2day en Dotweb heeft de organisatie nu ruim 2.000 werknemers in deze voor Visma uiterst strategische regio en versterkt het zijn leiderschapspositie op de Europese markt.

Het verheugt ons om HR2day en Dotweb binnen de Visma Group te verwelkomen. Deze twee sterke nieuwe aanwinsten zijn voor ons van grote strategische waarde. Ze stellen ons in staat om ons aanbod op hrm-gebied nog verder uit te breiden en onze positie op de Nederlandse en Europese markt te versterken”, zegt Øystein Moan, ceo van Visma.

HR2day is aanbieder van een uitgebreid cloudplatform dat integrale ondersteuning biedt voor hr-processen, van salarisadministratie tot talentbeheer. Dotweb is marktleider in verzuim- en hr-oplossingen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de gezondheidszorg, de overheidssector en het bedrijfsleven.

Andy Verstelle, managing director en medeoprichter van HR2day: “Het is fantastisch om deel uit te gaan maken van Visma, een organisatie met een zeer sterke strategische focus op de hr-markt. Ik zie dit als het juiste moment om mijn taken neer te leggen na meer dan negen jaar actief te zijn geweest als managing director van HR2day.”

Marcel de Brauwer, medeoprichter en de nieuwe managing director van HR2day: “Ik ben ervan overtuigd dat onze toetreding tot de Visma-organisatie ons zal helpen om HR2day verder te ontwikkelen en onze toonaangevende cloudoplossing en alom gewaardeerde klantenfocus kracht bij te zetten. Dit zal bestaande en nieuwe klanten meerwaarde bieden.”

Marcel Kok, directeur van Dotweb: “We zijn heel enthousiast over de toetreding tot de Visma Group. We zijn er honderd procent zeker van dat we hiermee onze langetermijnfocus en ondernemende bedrijfscultuur in stand kunnen houden. Dat is iets waarvan zowel de werknemers als de klanten van Dotweb zullen profiteren.”

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Visma
Internet URL https://www.visma.nl/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Visma neemt PlusPort over - toonaangevende Nederlandse leverancier van learningmanagementsystemen en e-learningoplossingen [04-09-2019]

Visma Digitaliseringsindex 2019 - Hoe digitaal is ondernemend Nederland? [27-06-2019]

Samenwerken met uw cliënten in de cloud – een logische stap [23-03-2019]

In negen stappen meer toegevoegde waarde voor uw cliënten [17-03-2019]

6 tips voor succesvol verandermanagement in uw accountancypraktijk [18-02-2019]


Woensdag 9 oktober 2019
Kennisevent administratieve software
Aan bod komen ontwikkelingen als PSD2, AVG-proof, RGS, UBL, PEPPOL en APIs.
Afgestemd op leveranciers van administratieve software en andere geïnteresseerden.
Meer informatie en aanmelden...


Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED