Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Koppeling QicsTime – Easy Systems voor elektronisch factureren

Plaatsingsdatum 31-07-2019
Berichtdatum 31 juli 2019

Vanaf vandaag is er een koppeling beschikbaar tussen QicsTime (urenregistratie en facturatie) en Easy Exchange van Easy Systems (e-facturatie specialist). Deze koppeling maakt het mogelijk om facturen vanuit QicsTime via het Europese e-facturatienetwerk (PEPPOL) in de elektronische postbus van de ontvanger af te leveren.

Alle aanbestedingsplichtige organisaties (zoals decentrale overheden) moeten per 19 april 2019 elektronische facturen kunnen ontvangen en verwerken. Deze e-facturen dienen te voldoen aan de Europese Norm (EN16931). Door de koppeling tussen QicsTime en Easy Exchange kunnen klanten die vanuit QicsTime factureren hieraan voldoen.

De koppeling
In QicsTime kan per debiteur aangegeven worden op welke manier hij/zij de factuur wil ontvangen. Eén van de keuzes is het versturen van de factuur via het PEPPOL Access point van Easy Systems. Door deze optie te selecteren, ontvangt de debiteur op een snelle en bovenal veilige manier een volledig elektronische factuur, welke vervolgens elektronisch verwerkt kan worden in de boekhouding.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Qics en Easy Systems
Internet URL https://www.qicstime.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED