Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Koppeling Easy Systems - QicsTime voor elektronisch factureren

Plaatsingsdatum 06-08-2019
Berichtdatum 6 augustus 2019

Vanaf vandaag is er een koppeling beschikbaar tussen QicsTime (urenregistratie en facturatie) en de e-facturatie software Easy Exchange van Easy Systems. Deze koppeling maakt het mogelijk om facturen vanuit QicsTime via het Europese e-facturatienetwerk (PEPPOL) in de elektronische postbus van de ontvanger af te leveren.

Alle aanbestedingsplichtige organisaties (zoals decentrale overheden) moeten per 18 april 2019 elektronische facturen kunnen ontvangen en verwerken. Deze e-facturen dienen te voldoen aan de Europese Norm (EN16931) en de Nederlandse SI-UBL standaard. Door de koppeling tussen QicsTime en Easy Exchange, kunnen klanten die vanuit QicsTime factureren hieraan voldoen.

De koppeling
In QicsTime kan per debiteur aangegeven worden op welke manier hij/zij de factuur wil ontvangen. Eén van de keuzes is het versturen van de factuur via het PEPPOL Access Point van Easy Systems. Door deze optie te selecteren, ontvangt de debiteur op een snelle en bovenal veilige manier een volledig elektronische factuur, welke vervolgens elektronisch verwerkt kan worden in de boekhouding.

Voor meer informatie kijkt u www.easy-exchange.nl/e-facturatie/ en op http://www.qicstime.nl

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Overheid en semi overheid, UBL en Peppol, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Easy Systems

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED