Softwarepakketten.nl

Software nieuws

SnelStart gaat samenwerking aan met go2UBL

Plaatsingsdatum 08-08-2019
Berichtdatum 8 augustus 2019

Boekhoudsoftwarebedrijf SnelStart gaat samenwerken met conversiepartij go2UBL. Doel van deze samenwerking is om de verwerking van verkoopfacturen makkelijker en sneller te laten verlopen. Verkoopfacturen in elk formaat worden door go2UBL omgezet tot e-facturen – ook wel UBL.

SnelStart en go2UBL
Kan ik via SnelStart verkoopfacturen omzetten naar UBL? Een vraag die wij vaak krijgen vanuit accountants,” vertelt Jim Schipper, accountmanager bij SnelStart. “Wij zijn blij met de samenwerking met go2UBL, die ervoor zorgt dat wij dit onze klanten kunnen bieden”.
SnelStart is een van de grootste leveranciers van boekhoud- en facturatiesoftware in Nederland voor zowel ZZP-ers, MKB-ers als accountants. “SnelStart kan door middel van de koppeling met go2UBL verkoopfacturen, opgemaakt in een Word-document of Pdf-bestand, automatisch inlezen”, vertelt Rob Tolstra CEO van go2UBL. “Deze bestandsvormen hoeven niet meer handmatig door de accountant te worden ingevoerd. Dit stelt ondernemers in staat om digitale facturen en bonnen die niet in het standaardformaat staan, automatisch om te zetten naar UBL. Dankzij deze omzetting kunnen de documenten vervolgens automatisch worden verwerkt in de boekhouding.”

Conversie naar UBL blijft groeien
In twee jaar tijd is het aantal gebruikers van go2UBL verdrievoudigd: van 5.000 gebruikers eind 2016, tot ruim 15.000 eind 2018. Vier maanden later is de teller doorgelopen tot 19.000 gebruikers. Om de verdere groei te faciliteren is de organisatie afgelopen juni naar een nieuw pand verhuisd.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Boekhoudsoftware, UBL en Peppol
Bronvermelding Go2UBL en SnelStart
Internet URL Go2UBL en SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED